Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.089
Ovo je odlicno ! Svaka cast na idejama i kreativnosti.
Hvala Dulle_
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je odlicno ! Svaka cast na idejama i kreativnosti.

skeniraj![]()

^blajbinger ako su crno bele, posle mozes u photoshopu da ih obojis, meni je to nekako dojajan proces. Podseca me na ono kada sam bio klinac pa visio nad bojankama![]()
Evo primer
original
![]()
Posle jedno 15 minuta bojenja
![]()

Идеја је врло занимљива, а управо сам ових дана размишљала како би било да пробам да неке ц/б фотографије обојим, али, још не знам како. Да ли може један кратак туторијал по ФШ, или барем нека веза до објашњења?^blajbinger ako su crno bele, posle mozes u photoshopu da ih obojis, meni je to nekako dojajan proces. Podseca me na ono kada sam bio klinac pa visio nad bojankama![]()
Evo primer
original
![]()
Posle jedno 15 minuta bojenja
![]()

Pogledajte prilog 268495Pogledajte prilog 268496Pogledajte prilog 268497
Prve dve su obradjene, treca nije. Molim za kritiku, ovo su moje prve slike , prvim fotoaparatom.![]()
pejsaz-zalazak, vezba na zadatu temu, bez nekih velikih zamerki ali ne ostavlja neki jak utisak, puno ovakvih zalazaka uraditi pa pronaci neki sa pricom ili idejom jos ne vidjenom
stepenice, oclicno uocena dubina i solidno pokazana, ali ovaj gelender ubija, ili ga celig nekako prekomponovati ili ga potpuno izbaciti makar tacku po tacku u PSu
ispucaj 1000-2000 za nedelju dana pa vidi sta valja i tome se posveti, i puno fotografija gledaj po netu npr http://35photo.ru/
pozdrav,
Zalazak sam fotografisam sa prozora pa nisam umeo bolje, hdr sam redio preko Photomatix-A.

godisnje napravim puno fotografija ali mozda solidnih stotinak, a trudim se da svakoga dana pregledam 300-500 dobrih i nesto od toga da memorisem ne u kompu nego u glaviNa svaku fotografiju koju pokazem nekome dodje preko 100 fotografija koje samo ja vidim.![]()
Moje nikad nisam brojao....
Kad odem da slikam, pljesnem 20-50-200-500, zavisi koliko vremena i volje imam, zavisi i sta slikam...
pa sednem kuci, listam, pa jednu, dve, petnaest.... izvucem, promuljam malo kroz fotoducan i tako, ostavim negde...
neretko se i hvalim, jelte... al' ono sto sam hteo da ilustrujem decaku je da se ne obeshrabruje nego da bude uporan,
da treba puno da radi i dosta da uci,
da ce kritike i pohvale same vec da dodju, ali, ne i da na njih treba mnogo da se oslanja.
Da trazi licno zadovoljstvo u fotografiji, a ne odobravanje i potvrdu drugih.
a najvise od svega, da to licno ostvarenje donosi mnogo vise zadovoljstva kad je rezultat samostalnog ucenja i licnog truda...

A meni je zadovoljstvo da me drugi hvale....
Da kazu "Jao sto je lepo, jao sto je lepo....!"![]()
Moje nikad nisam brojao....
Kad odem da slikam, pljesnem 20-50-200-500, zavisi koliko vremena i volje imam, zavisi i sta slikam...
pa sednem kuci, listam, pa jednu, dve, petnaest.... izvucem, promuljam malo kroz fotoducan i tako, ostavim negde...
neretko se i hvalim, jelte... al' ono sto sam hteo da ilustrujem decaku je da se ne obeshrabruje nego da bude uporan,
da treba puno da radi i dosta da uci,
da ce kritike i pohvale same vec da dodju, ali, ne i da na njih treba mnogo da se oslanja.
Da trazi licno zadovoljstvo u fotografiji, a ne odobravanje i potvrdu drugih.
a najvise od svega, da to licno ostvarenje donosi mnogo vise zadovoljstva kad je rezultat samostalnog ucenja i licnog truda...
u svakom slucaju treba raditi za svoju dusu,
ali ipak, treba malo iskombinovati da se ono sto tradimo ne svidja samo nama vec i nekim drugim ljudima,
da to sto radimo ima neku svrhu i smisao , i drugima da ulepsamo dan
pozzz
Увек се растужим кад видим да никог живог не занима.. а таман почнем да пишем нешто... онда данима нико не погледа.... хе би га.