Саветник председника Србије: Хрвати су клептомани

Zelite da se izbegli Srbi vrate a bunite se protiv cirilice u Vukovaru (pazi ironije, a prisvajate cirilicu), a Srbi koji su slavili Bozic u Borovu dobijaju pretnje smrcu

Zar vi stvarno mislite da smo mi Srbi glupi ili sta ?
prava i obaveze idu jedno s drugim,zašto neko ne kaže disu masovne grobnice,nemoguće je da to niko nezna!?

Zelite da se izbegli Srbi vrate a bunite se protiv cirilice u Vukovaru (pazi ironije, a prisvajate cirilicu), a Srbi koji su slavili Bozic u Borovu dobijaju pretnje smrcu

Zar vi stvarno mislite da smo mi Srbi glupi ili sta ?

Uvijek ima nekoga tko se buni, tako to ide u demokraciji.
Bitno je da je zakon donesen i da će se provesti, ili kako je netko lijepo rekao:

Vukovar je hrvatski onoliko koliko se u njemu provode hrvatski zakoni.

šta je pjesnik tio reći??
Zaključi iz ovog šta si napisa ko je kriv,ko je tio granicu Karlobag,Karlovac,Virovitica,ko je govorio o srpskom Dubrovniku,srpskom Zadru,Vukovaru i ostalim gradovima,a svi znaju da su to gradovi RH.Mi smo se od takvih samo branili i obranili!
Ako neznaš odgovor,pročitaj presudu iz Haga!

Ko je hteo protivpravno da proglasi nezavisnost, i tako bez ikakvog prava odvoji 700.000 Srba od matice ?

Jednostavno nemate pravo, bez saglasnosti Srba nemate pravo da odvojite Hrvatsku od SFRJ, a vi ste to na silu uradili. Kad radis nesto na silu dobijes uzvracenu silu

Idite slobodno, ali bez RSK

A Seselj sedi u pritvoru 10 godina :D

Verovatno presedan otkad postoji sveta i veka

Haski sud je od sebe napravio sprdnju, da su osudjivali i hrvate, siptare i muslimane, al Srbe najvise, onda bi svi rekli kako je to pravedan sud i da su Srbi ipak najvise krivi

A ovako kad su svi oslobodjeni a kad samo Srbi ispastaju svi vide da je namestaljka. O tome su pisali i zapadni mediji posle presuda

Ja uopće nemam dobro mišljenje o Haškom sudu, i smatram ga političkim.
To sa Šešeljom je potpuno nedopustivo! Odakle nekome ideja da postupak može trajati 10 godina?

Radi se o tome da su i Hrvatska i Srbija potpisali suradnju, i da su dužni poštivati presude.

Da smo imali snage sami se obračunati sa svojim zločincima, haškog suda ne bi ni bilo.

Ko je hteo protivpravno da proglasi nezavisnost, i tako bez ikakvog prava odvoji 700.000 Srba od matice ?

Jednostavno nemate pravo, bez saglasnosti Srba nemate pravo da odvojite Hrvatsku od SFRJ, a vi ste to na silu uradili. Kad radis nesto na silu dobijes uzvracenu silu

Idite slobodno, ali bez RSK
imamo po ustavu SFRJ,jel vidiš da su se svi odvojili!!
Jeli ti to nešto govori??
I da mi smo se odvojili u kompletu a ne kako bi ti želio!

imamo po ustavu SFRJ,jel vidiš da su se svi odvojili!!
Jeli ti to nešto govori??
I da mi smo se odvojili u kompletu a ne kako bi ti želio!

Stvar je u tome sto niste imali pravo. Hrvatska je bila republika dva konstitutivna naroda - Hrvata i Srba, sto znaci da brojnost hrvata ne igra nikakvu ulogu, bez saglasnosti Srba nema odvajanja

Isto i za Bosnu

Slovenija i Makedonija su mogle slobodno da idu, ali vi i Bosna NE, bez saglasnosti Srba nema odvajanja, a Bosna i Hrvatska su to uradile, uz podrsku zapadnih zemalja

Naravno, ne mogu Nemce da prozivam za nacizam jer su se oni oprali od toga, kod vas ustastvo ne da slabi nego jaca

I nemoj mi sad pricu "hrvatski zakoni, to su pojedinci bla bla" ne, nisu pojedinci, to je 70% nacije
HUGO BOSS nacistički dizajner smeđih uniformi,a njegova marka i dan danas kuri ko blesava i to po suvo zlato!Kakve veze ja imam s ustašama i partizanima ili bilo kim iz tog mračnog doba??
Ja sam bio legalni vojnik RH 11 ipo miseci,nikakvi ustaša!

Naravno, ne mogu Nemce da prozivam za nacizam jer su se oni oprali od toga, kod vas ustastvo ne da slabi nego jaca

I nemoj mi sad pricu "hrvatski zakoni, to su pojedinci bla bla" ne, nisu pojedinci, to je 70% nacije

To je samo u tvojim fantazijama.

Kao što sam više puta rekao, samo teška kretenčina i izdajica može poklanjati pola obale i Baranju.
A o rasnim zakonima i zločinačkoj ideologiji NDH da i ne govorim.
Danas je Hrvatska miljama ispred Srbije po ljudskim i građanskim pravima, ima veze s NDH koliko i ti s Čečenima.

Back