- Poruka
- 227
pa šta ćeš kad smo snalažljivi,iz ničeg stvorimo sve i bude naj bolje!!
Nosiš i sam Hrvatski izum Kravatu,pišeš s Hrvatskim izumom,Penkala.....i td.
Imotski treba srusiti i betonirati.
Ustasko leglo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta su četnici radili u Gatima i Rašćanima,to je blizu mene pa me zanima??Samo vasi istoricari tvrde da je cirilica hrvatska, samo vasi istoricari tvrde da se cetnici bili fasisti
Nema sta, mora da je ceo svet u krivu samo ste vi u pravu
Svi svetski istoricari kazu da su cetnici bili anti-fasisti osim vasih istoricara. Sta cemo sa tim ?
Cetnici se i dalje plase jugoslavije?
Šta su četnici radili u Gatima i Rašćanima,to je blizu mene pa me zanima??
A što se tiče istine,cili svit se slaže s nama i našim mišljenjom,samo vi sve vidite drugačije,a Haag je to potvrdio!!
napisa sam da je Tesla Srbin,ali iz Hrvatske!
bubaj sokole,pa svi vide da lažeš!Nasilno skidanje Srba kao konstitutivnog naroda, kasnije nasilnog proterivanja, nagrada - etnicki cista drzava
sve sama urota,a zašto baš Ruski,a zamisli da je bio sudac Albanac iz Ferizaja!Hag nije celi svet, u Hagu su samo sudije iz NATO pakta (pazi slucajnosti)
Zasto nije ruski sudija odlucivao o presudi generalima nego americki ?
bubaj sokole,pa svi vide da lažeš!
Kad smo etnički čista država ko onda traži da uvedemo ćirilicu u pojedine djelove RH??
U laži su kratke noge!
bubaj sokole,pa svi vide da lažeš!
Kad smo etnički čista država ko onda traži da uvedemo ćirilicu u pojedine djelove RH??
U laži su kratke noge!
sve sama urota,a zašto baš Ruski,a zamisli da je bio sudac Albanac iz Ferizaja!
.... свашта...... па Југославију сигурно нису створиле комуњаре НЕГО МОНАРХИСТИ тј.ЧЕТНИЦИ.......тј.КОМИТЕ:........
sve sama urota,a zašto baš Ruski,a zamisli da je bio sudac Albanac iz Ferizaja!
ovo ti virujem 100%,nek je nešto iskreno i od tebe!!I sad meni treba da bude zao sto su hrvati proterani iz RS ? Apsolutno mi je drago
Pazi majku mu, mi Srbi stalno verujemo u neke teorije zavere, a kako to da uvek sve vama ide na vodenicu a nama nista ?
zato što sve radimo po propisima pa to i završi kako triba!!U nikoga se ne diramo,svoje nedamo a tuđe nećemo!
Hag nije celi svet, u Hagu su samo sudije iz NATO pakta (pazi slucajnosti)
Zasto nije ruski sudija odlucivao o presudi generalima nego americki ?
I sad meni treba da bude zao sto su hrvati proterani iz RS ? Apsolutno mi je drago
Suci su sudili na osnovi dokaza.
Obrati se tužiteljstvu za očajan posao.
Priveli nevine ljude i držali ih 7 godina u zatvoru?
Tako znam i ja biti tužitelj.
I, tko je onda fašist: mi, koji želimo da se izbjegli Srbi vrate, ili ti, kojemu je apsolutno drago zbog etničkog čišćenja.
I, tko je onda fašist: mi, koji želimo da se izbjegli Srbi vrate, ili ti, kojemu je apsolutno drago zbog etničkog čišćenja.
šta je pjesnik tio reći??A Seselj sedi u pritvoru 10 godina
Verovatno presedan otkad postoji sveta i veka
Haski sud je od sebe napravio sprdnju, da su osudjivali i hrvate, siptare i muslimane, al Srbe najvise, onda bi svi rekli kako je to pravedan sud i da su Srbi ipak najvise krivi
A ovako kad su svi oslobodjeni a kad samo Srbi ispastaju svi vide da je namestaljka. O tome su pisali i zapadni mediji posle presuda
Pazi majku mu, mi Srbi stalno verujemo u neke teorije zavere, a kako to da uvek sve vama ide na vodenicu a nama nista ?