Саветник председника Србије: Хрвати су клептомани

Samo vasi istoricari tvrde da je cirilica hrvatska, samo vasi istoricari tvrde da se cetnici bili fasisti

Nema sta, mora da je ceo svet u krivu samo ste vi u pravu
Šta su četnici radili u Gatima i Rašćanima,to je blizu mene pa me zanima??
A što se tiče istine,cili svit se slaže s nama i našim mišljenjom,samo vi sve vidite drugačije,a Haag je to potvrdio!!

pa šta ćeš kad smo snalažljivi,iz ničeg stvorimo sve i bude naj bolje!!
Nosiš i sam Hrvatski izum Kravatu,pišeš s Hrvatskim izumom,Penkala.....i td.

Naravno, uvek ste bili poznati kao "dobri katolici", zato ste jedini koji su nagradjeni sto su za samo 60 godina napravili dva strasna etnicka ciscenja

Jasenovac, Jadovno i svi drugi logori, nagrada - Istra i Baranja

Nasilno skidanje Srba kao konstitutivnog naroda, kasnije nasilnog proterivanja, nagrada - etnicki cista drzava

Šta su četnici radili u Gatima i Rašćanima,to je blizu mene pa me zanima??
A što se tiče istine,cili svit se slaže s nama i našim mišljenjom,samo vi sve vidite drugačije,a Haag je to potvrdio!!

Hag nije celi svet, u Hagu su samo sudije iz NATO pakta (pazi slucajnosti)

Zasto nije ruski sudija odlucivao o presudi generalima nego americki ?

bubaj sokole,pa svi vide da lažeš!
Kad smo etnički čista država ko onda traži da uvedemo ćirilicu u pojedine djelove RH??

U laži su kratke noge!

Ето видиш - управо ова болдована реченица показује колико сте ниског морала и људи без части....... па јбт наведи КОЛИКО ЈЕ БИЛО СРБА ПРЕ И ПОСЛЕ ОРУЖАНИХ СУКОБА ПО ЗВАНИЧНОМ ВАШЕМ ПОПИСУ и онда сам напиши да сте спровели Павелићеве идеје...z:((

bubaj sokole,pa svi vide da lažeš!
Kad smo etnički čista država ko onda traži da uvedemo ćirilicu u pojedine djelove RH??

U laži su kratke noge!

Sa 700.000 na 150.000

Ne ja sam etnicki cist

Druga stvar, pre Drugog svetskog rata Srbi su bili vecina u BIH, danas ih je 2 puta manje nego muslimana, ko li je za to kriv majku mu

I sad meni treba da bude zao sto su hrvati proterani iz RS ? Apsolutno mi je drago

sve sama urota,a zašto baš Ruski,a zamisli da je bio sudac Albanac iz Ferizaja!

Pazi majku mu, mi Srbi stalno verujemo u neke teorije zavere, a kako to da uvek sve vama ide na vodenicu a nama nista ?

Ne mora ni Ruski, neka bude sudija iz Mongolije samo neka bude NEUTRALAN

A bas ce americki sudija da bude neutralan, Ameri bili na strani hrvata, muslimana i siptara za vreme ratova

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita

b8dec6ff42d911a362a30faddbb063a8.gif
.... свашта...... па Југославију сигурно нису створиле комуњаре НЕГО МОНАРХИСТИ тј.ЧЕТНИЦИ.......тј.КОМИТЕ:...... ..

crknite

...... па ако наставите овим темпом да нам пушите - стварно ћемо поцркати!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

zato što sve radimo po propisima pa to i završi kako triba!!U nikoga se ne diramo,svoje nedamo a tuđe nećemo!

Sto nisi citirao i ostatak mog posta ?

Od toliko zemalja na svetu o sudbini srpskih krvnika odlucuje amerikanac

Gotovo, nema tu ni "p" od pravde. Ucesnik u ratu koji se stavio na jednu stranu odlucuje u "neutralnom sudu"

Hag nije celi svet, u Hagu su samo sudije iz NATO pakta (pazi slucajnosti)

Zasto nije ruski sudija odlucivao o presudi generalima nego americki ?

Suci su sudili na osnovi dokaza.

Obrati se tužiteljstvu za očajan posao.
Priveli nevine ljude i držali ih 7 godina u zatvoru?

Tako znam i ja biti tužitelj.

Suci su sudili na osnovi dokaza.

Obrati se tužiteljstvu za očajan posao.
Priveli nevine ljude i držali ih 7 godina u zatvoru?

Tako znam i ja biti tužitelj.

A Seselj sedi u pritvoru 10 godina :D

Verovatno presedan otkad postoji sveta i veka

Haski sud je od sebe napravio sprdnju, da su osudjivali i hrvate, siptare i muslimane, al Srbe najvise, onda bi svi rekli kako je to pravedan sud i da su Srbi ipak najvise krivi

A ovako kad su svi oslobodjeni a kad samo Srbi ispastaju svi vide da je namestaljka. O tome su pisali i zapadni mediji posle presuda

I, tko je onda fašist: mi, koji želimo da se izbjegli Srbi vrate, ili ti, kojemu je apsolutno drago zbog etničkog čišćenja.

Zelite da se izbegli Srbi vrate a bunite se protiv cirilice u Vukovaru (pazi ironije, a prisvajate cirilicu), a Srbi koji su slavili Bozic u Borovu dobijaju pretnje smrcu

Zar vi stvarno mislite da smo mi Srbi glupi ili sta ?

A Seselj sedi u pritvoru 10 godina :D

Verovatno presedan otkad postoji sveta i veka

Haski sud je od sebe napravio sprdnju, da su osudjivali i hrvate, siptare i muslimane, al Srbe najvise, onda bi svi rekli kako je to pravedan sud i da su Srbi ipak najvise krivi

A ovako kad su svi oslobodjeni a kad samo Srbi ispastaju svi vide da je namestaljka. O tome su pisali i zapadni mediji posle presuda
šta je pjesnik tio reći??
Zaključi iz ovog šta si napisa ko je kriv,ko je tio granicu Karlobag,Karlovac,Virovitica,ko je govorio o srpskom Dubrovniku,srpskom Zadru,Vukovaru i ostalim gradovima,a svi znaju da su to gradovi RH.Mi smo se od takvih samo branili i obranili!
Ako neznaš odgovor,pročitaj presudu iz Haga!

Pazi majku mu, mi Srbi stalno verujemo u neke teorije zavere, a kako to da uvek sve vama ide na vodenicu a nama nista ?

Zato jer se lažete i zavaravate.
Zato jer vjerujete da na osnovi junačkne prošlosti imate pravo na sadašnjost.
Zato jer ste očajni političari, a ni kao ratnici se niste iskazali.
Zato jer mislite da je cijeli svijet protiv vas, i da ne to jedna velika nepravda i belosvecka zavera.

I zato nema vode na vodenici.

A ne zato jer ste ponosni!

Back