SAVETI........

Psihologue:
Svi vi koji možete da udelite neki savet dobro došli na ovaj post...
DAJEMO SAVETE KAKO UPOZNATI DEVOJKU ILI DEČKA I
LEPO I KVALITETNO PROVESTI VREME U DVOJE....

Na prvom sastanku ispricati istinitu pricu ko si i sta si , jer ISTINOM mnogo toga postizes jer budi ono sto jesi , ne sakrivaj svoje pravo lice i ne pretvaraj se u ono sto nisi !!!!!! ;-)

frozen1982.:
Treba biti iskren.Ma koliko glupo zvuchalo.Koji moj da se foliras...samo umaras i sebe i nju,a na kraju ces kad-tad biti provaljen.Ne moze se pobeci od onoga sto jesi.

slazem se u potpunosti :-D

i takodje sa savetom iznad - nekad se puno vise postigne istinom i prirodnoscu - pa zar nije vise svima preko glave glume i zamajavanja? Bas je bila vec neka tema, neko kaze bio je na odmoru, na selu, mesec dana, pa se vratio i kaze par saveta za muvanje; ja sam rekla reci devojci kako si se fino odmorio od grada i gluposti, bio na selu! Pa zasto da ne? Ako je ogranicena osoba reci ce - oh boze kakav seljak. Ako je i malo normalna, i ceni neke prave vrednosti, cenice njegovu iskrenost, nece joj biti vazno da li je bio u Las Vegasu ili na selu, ma dajte.... Uzasavam se koliko ima ogranicenih osoba...

Znaci, samo prirodno i kulturno, ukoliko osoba koju ste upoznali to zasluzuje.

whitenicky:
Na prvom sastanku ispricati istinitu pricu ko si i sta si , jer ISTINOM mnogo toga postizes jer budi ono sto jesi , ne sakrivaj svoje pravo lice i ne pretvaraj se u ono sto nisi !!!!!! ;-)

Pa to moze ako je istina lepa...
Ali sta ja? Da kazem da volim da tuchem zene i da sam robija, i tako to? Pa onda bolje da slazem! :D Kazem da sam dobar i fin :D

Loo:
slazem se u potpunosti :-D

i takodje sa savetom iznad - nekad se puno vise postigne istinom i prirodnoscu - pa zar nije vise svima preko glave glume i zamajavanja? Bas je bila vec neka tema, neko kaze bio je na odmoru, na selu, mesec dana, pa se vratio i kaze par saveta za muvanje; ja sam rekla reci devojci kako si se fino odmorio od grada i gluposti, bio na selu! Pa zasto da ne? Ako je ogranicena osoba reci ce - oh boze kakav seljak. Ako je i malo normalna, i ceni neke prave vrednosti, cenice njegovu iskrenost, nece joj biti vazno da li je bio u Las Vegasu ili na selu, ma dajte.... Uzasavam se koliko ima ogranicenih osoba...

Znaci, samo prirodno i kulturno, ukoliko osoba koju ste upoznali to zasluzuje.

Covece citajuci ove savete ja kontam da bih ja trebao da budem don zuan jbt.....

Nije bas sve tako kako vi ovde kenyate.

Naravo ono gore sam se salio.

@ Aleksej - kazes samo da si robija , jer bolje odmah da sazna nego posle ...... a to da volis da tuces zene nisi jedini takvi su svi muskarci samo sto svi misle da je svaka veza i svaki brak idealan, ali nisam ja za tucu .... ja volim da se izvicem lakse mi je nekako !!!!

Kad prilazis devojci,bilo kakvo mesto da je u pitanju,nemoj mnogo da oklevas.Cim pocnes da mislis kako ce te odbiti,kako da joj pridjes,sta da kazes......nema nista od toga.Znachi brzo i efikasno.Naravno,ovo je samo glupa teorija,a u praksi i nije bas tako jednostavno.....

Psihologue:
Pitanje glasi : DA LI JE SVE U PARAMA ?
jEDAN DEO JESTE - sigurno i to onaj deo kako se organizuješ....
Ako budeš lupao glavu u napred da ni jedna neće izaći sa tobom zato što su
potrebne pare tako će i biti...
Ako stvari postaviš drugačije sa više vere u sebe,drugačije će biti..
Klinke do 17 se lože na pare a ove starije jure vezu i ljubav...
ufffffff........
najlepse je kada te odvede na neko tajnovito, zabaceno mesto, koje bi od tada-nadalje bilo samo vase.....mmmmm.......

Back