sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
livija:kada si ti mene video da kasljem??? :shock: osim, sada.... zapravo..... ti si suvi genije.... kako se leci astma?
Vrlo lako. Sto ne iskasljes to isprdis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
livija:kada si ti mene video da kasljem??? :shock: osim, sada.... zapravo..... ti si suvi genije.... kako se leci astma?
saver:a reuma : )
livija:evo sinnke ja necu davati vise ideja...... tvoj red! bilo bi lepo da cujemo nesto od tebe, osim "plati".....![]()
livija::-D otkrio si sijalicu! 21 dan na moru, 21 na planini..... sa mora pravo na planinu.....
Gryphon:Trenutno je najeftinije nabaviti kuche.....dalje nadam se da naslucujete.
geisha:Ja najvise volim kad mi doticni gospodin donese cvece i onda me izvede negde (neko tajnovito interesantno mesto) eto psiho tvoja ideja o keju je super. i posle zajedno caskamo i lepo se upoznamo. Naravno najvazniji savet je da decko i devojka budu opusteni i da pricaju slobodno, kako bi se ljubav razvila.Eto toliko od mene sad za sad, a setice se geisha jos nesto.
sinnke:Ne moras platit, mozes provuci master card.![]()
Aleksej_BASO:Bul sit!
To kada dodje do setnje i cveca KOD MENE je vec svrsen cin...
Pitanje je kako doci do toga....
Psihologue:Lako dođeš do toga,samo se malo opametiš...
A taman pomislih da ima inteligentnih koji ovo nece tako shvatiti.livija:vidi ga, zoofil..... :shock:
Gryphon:A taman pomislih da ima inteligentnih koji ovo nece tako shvatiti.![]()
Ma Psiho, vidis da su neozbiljni...ovde samo ti dajes pametne savete.Psihologue:Očekujem SAVER od tebe neki savet za ove drkadžije što nemaju devojke...
Aleksej_BASO:Boli me, ja ipak karam akad bih imao devojku i kara bih ali bih to skupoi platio, NE KESHOM nego zivcima.
gupika:Ma Psiho, vidis da su neozbiljni...ovde samo ti dajes pametne savete.
Psihologue:Sad skupo plaćaš noćnu nervozu jer ti je frka kako to izgleda prvi put...