Saveti za vrlo uspešan brak!!!

Za početak prestani da mu plaćaš internet. I bilo šta drugo. I da ga peglaš, pereš i hraniš. neće sam shvatiti ništa. Po tvom ponašanju on izgleda može da shvati da si ti potpuno zadovoljna vašim odnosom i brakom. Probaj da mu kažeš da nešto (ili sve) nije u redu.
Ti si mazohista, štali:? Zašto to sve radiš?

draga Dragice
a sta ako brak traje 5 godina, imamo dvoje dece, on ne radi niti trazi posao niti bilo sta radi za nas, sedi kod kuce i igra se sa internetom nonstop, a inace
1. nikad nisam kritikovala njegovu majku
2. nikad nisam trazila=zahtevala da bilo sta radi po kuci (mislila sam, videce sam, odrastao je...)
3. nikad ga ne zamaram, vec vise slusam, o fudbalu, sportovima, politici, svetskoj politickoj sceni i ostalim stvarima o kojima mi on drzi govore kad dodjem mrtva umorna s posla a deca mi vise oko vreata jer smo jedni drugih zeljni.... ja ne zamaram, cutim, slusam, pokusavam da uspostavim mir izmedju njega i dece...
4. nikad ga nisam kritikovala niti trazila da zbog nas nadje posao ili radi nesto ili bilo sta...
5. hvalim ga. kad msilim nesto lose ja onda cutim. ili uzmem da cistim, peglam, radim nesto... a ljubavnik neznam kakav je jer vec 3 godine nismo imali nikakve kontakte, iako sama ja pokusavala. i hvalila ga (u proslom vremenu)

e recite vi meni sada Dragice sta ja da radim?

Pa ti vec nemas muza, on je ozenjen sa kompjuterom i TV koliko ja vidim.
Ili idi u bracno savjetovaliste pa popravite sto se moze popraviti ili ga jednostavno ostavi!

Back