Савети за протест у суботу

Jesam. Na žalost, nije mi se dopao. Pisano i snimano za beogradsku publiku. Malo veze ima sa onim kako je izgledao život na frontu i u pozadini.
Онда знаш поенту израза ЈАМАЧНО.
Нема везе са поднебљем, већ нешто сасвим друго.
Ко зна, разуме.

Сви долазите у суботу у Престоницу, јамачно. :D

Биће најлепше икад, биће спектакуларно и свако ко пропусти, кајаће се до краја живота.

Верујем да сте упућени, но ево пар савета као подсетник.
Најављена је киша ( мада је, можда, и отерамо) али ипак понесите кабаницу, кишобран и непромочиву а удобну обућу.

Обавезно ранац, са мајицом резервном, чарапама,ваљало би да имате кефију не само као симбол, може бити корисна на више начина.
Обавезна пиштаљка ( опционо вавузеле, даире, у крајњој нужди шерпа и варјача).

Лепо би било да имате заставу Србије и да знате текст химне. ❤️

Обавезно личну карту!

Ако имате екстерну батерију за мобилни ( мада ће нет да штека, јбг милион људи...)

Флашицу воде, нешто сланих грицкалица, који слаткиш.

Неће вам требати маске, крпице натопљене раствором соде бикарбоне, ал понесите, злу нетребало!

Сад оно најважније.
Пратите упутства факултета у блокади на мрежама.
Понашајте се пристојно и достојанствено.
Будите најбоља верзија себе.
Понесите љубав и верујте.

Чекамо вас. ДОБРОДОШЛИ 🤗🥰🍀

П.С. Уколико некоме затреба преноћиште, клопа, штек, код Нате је добродошао. Један ПП је довољан.

Срећна нам слобода!
🍀

Obavezno dolazim na forum

Ne bojim se agresije neistomišljenika

Čuo sam šta spremaju

Tačno, ovo je priprema za legalnu smenu vlasti. Da li će to biti izborima ili nekom prelaznom vladom, na vladajućima je da prihvate.

Nema tu sta da se prihvati,plenumi su van pravila to je ono drzava je tolerantna pa je neko sebi dao za pravo previse i umislio ne znam sta,jesi li ti svjesna da ovo rade studenti u Francuskoj ili Njemackoj da bi sada mnogi bili u zatvoru,za narusavanje ustavnog poretka,ako neko ostavlja svoje fekalije po javnoj ustanovi i baca koktele to je vandalski cin, napad na institucije to na Zapadu bi direktno takve poslalo u zatvor pa neka tamo pricaju koliko mrze vlast njihovo pravo.I meni se ne svidja sto mi otac nije Al Pacino pa sta da radim,sta hoce da otmu jer im se ne svidja vlast smijesno

Back