Савети за протест у суботу

Ma daj, nisu valjda svi toliko plašljivi?
Mjok, al što da rizikuju da se nešto promeni, ovako im mnogo lepo, gurnu neku paricu i srede problem, ko će se bakće sa zakoni ako se nešto promeni :mrgreen:
P.S. samo da napomenem da se zezam, jer će da se nađe neki ''pametnjaković'' da vrisne, juuu profesorka, numeš da pišeš :rotf::rotf:

Будалаштина. Певаћемо химну, Востани Сербије, скандираћемо, волећемо...
На вашу жалост, очигледно.
Mila već beži ka Dubrovniku sa dečkom, ali džaba, čekaju je na granici.
Vesti se brzo šire, planiranje paljenja zgrade RTS-a nije šala, to je planiranje terorističkog akta.

NAJMANJE 3 GODINE APSANE ? :kafa:

Ali zanimljivo, kad god se nekome od članove ne svidi post, momentalno prelazi na lično vređanje, il si Hrvatica, il si muško, il si ne znam ni ja šta više :D i zanimljivo da to uvek dolazi od simpatizera trenutne vlasti. Ljudi, imate li vi neke argumente da uzvratite il vam je domet utatta, ti si debela :zcepanje:
@Pacho Herrera ne od svih, da se ogradim, da mi se ne zabezeknjuješ ;)

Mila već beži ka Dubrovniku sa dečkom, ali džaba, čekaju je na granici.
Vesti se brzo šire, planiranje paljenja zgrade RTS-a nije šala, to je planiranje terorističkog akta.

NAJMANJE 3 GODINE APSANE ? :kafa:
Dobra je Mila
Uvek se šalimo na plenumima
Mila kaže nešto šaljivo a mi ostali "hahahha"

Хвала. :D
Није анархија, напротив. Изузетно организован организам, ћелија будућег друштва.

Da politicki profilisani profesori a to je nezavisna profesija a to sto neko hoce bez izbora da dodje na vlast to se ne moze ostvariti osmjesima i cokoladama vec silom.Jer svaki dolazak na vlast bez izbora je rusenje ustavno pravnog poretka.Jedno su zelje drugo su pravila,to sto se nekome ne svidja vlast je njegova licna stvar ali pravila su jednaka za sve.Izborite se na izborima sve drugo je propast unaprijed i promocija anarhije.

Back