SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i ja mislim da bi najbolje bilo da budu u sobi sa vama....mnogo ćete ustajati oko 3 bebice,biće vam lakše...i dok jedan od vas dežura neka drugi ode da spava u drugu prostoriju,da biste iole bar malo mogli da se odmorite...

moj mali danas ima cestu zelenu stolicu, malo je sluzava i ne smrdi, ja to povezujem stim sto pijem antibiotik, nadam se da sam u pravu, sta vi mislite? nacitala sam se svega sada pa mi nije dobro i jedva cekam sutra da zovem doktora. nesto mi je i nervozan dok sisa, i imam osecaj ko da ga boli dok ne pocne da kaki.

moj mali danas ima cestu zelenu stolicu, malo je sluzava i ne smrdi, ja to povezujem stim sto pijem antibiotik, nadam se da sam u pravu, sta vi mislite? nacitala sam se svega sada pa mi nije dobro i jedva cekam sutra da zovem doktora. nesto mi je i nervozan dok sisa, i imam osecaj ko da ga boli dok ne pocne da kaki.

a da ga testiras na kandidu??

moj klinac uopste nece da jede,sta god da mu dam odbije.ima u toku dana mozda dva obroka tu-i-tamo,jel imao neko slicno iskustvo?neznam vise sta da radim a ni kako da se ponasam,da ne spominjem da od rodjenja nespava nocu i sad jos ovo.......sve sam mislila proci ce mozda je faza ali........cak je i smrsao,pedijatar kaze da je zdrav ali sto onda odbija sve zivo?pogotovo mleko i mlecne proizvode ali i voce i povrce

evo da te utesim....moj sin je rodjen sa normalnom tezinom i sisao je do 9 meseci....slabo je i sisao, slabo je pio i adaptirano mleko a posle je i slabo jeo kasice....sve u svemu voleo je samo vodu...ka dje imao oko godinu dana i rebra su mu se videla a bio je potpuno zdrav....do nekih 3 godine isla sam za njim da bi jeo....to je bio uzas....evo ga danas sa 9.5 god i 39 kg na 142 visine....na granici je da bue bucko....znaci, ne brini....ako ti je dete zdravo, sve ce to doci na svoje....a usput, kljukaj ga kvalitetnom hranom, cisto da tebi bude lakse.....:)

Srecni praznicei mame i bebcici!!!! Moje dete je dobilo temperaturu sinoc iz cista mira i tako smo guslali celu noc jutros je bolje i konacno je zaspao posto je premoren....e sad nema nikakvih simptoma prehlade,gripa ili cega drugog osim sto su mu desni na mestu donje cetvorke poprilicno uvecane... temperatura nije presla 39 jer nismo dozvolili...jel moze rast zuba da izazove tako visoku temp?????
Moze i mi smo u toj fazi bili preksinoc

ja sam zvala doktoricu ona kaze da je to najverovatnije od cefalaksina, i da ako se ne popravi da dodjemo sutra, a on eto danas je imao samo jednu stolicu za sada, tako da nije cesto ko juce, imala sam osecaj da taman kad ga presvucem da moram opet.

ja sam zvala doktoricu ona kaze da je to najverovatnije od cefalaksina, i da ako se ne popravi da dodjemo sutra, a on eto danas je imao samo jednu stolicu za sada, tako da nije cesto ko juce, imala sam osecaj da taman kad ga presvucem da moram opet.

Tina nemoj se brinuti beba ne mora da kaki svaki dan, bitno je samo da je stolica ok, znaci mekana i zlatne boje, iako nije nista strasno ni ako je zelena... :aha: sve se to kod bas malih bebirona jos uvek ustaljuje i sredjuje...

Mi smo se sad vratili od lekara, bili do Ristica :aha: Makica mi je ceo dan bila kenjkava i kijala i smrkala, ma plakala je non stop, pa smo ipak odlucili da je odvedemo da je pregledaju... ispade da su pluca ok, usi ok, ali ima upalu nosnih kanala i dala nam lekarka Paracentamol, mislim da se tako zove i popila je sad to, ruckala i sad spava dusica... :sad2: bas smo se namucili danas, a i ja i baka se malo uspanicile samo da nije bolesna... jer je ionako iovako krhka (uprkos velicini), osetljiva i plasljiva... :besna: Eto toliko od nas za sad, videcemo kako ce sutra da bude... javljam vam se... :cao: :cmok: :cvet:

da li se pod skokom u razvoju podrazumeva kad beba sisa cesto kao i ranije samo sto je produzio obrok, ne sisa vise po 10 min po svakoj dojci nego sad hoce i po 20 min. da li se i na taj nacin povecava kolicina mleka? nesto mi je sumljiv

pa kod mene je Lazar bio mnogo lijen, tako da je podoj trajao mnogo više :hahaha:od po 10 minuta, a u svakom slučaju, sve što više ručki:kolac:, više nadolazi,a vidim da si zaboravila tvoj Stefan:zaljubljena: raste tako da mu je potrebno više mlekca, veliki čovjek , puno mlekca:cvet:

hehe, da raste, puno hvala. nekako ko da me spopadne prikaci se i ne dam mu duze od 20 min da bude, da ne bi ponovo kojim slucajem dobila ragade, a citala sam da ne bi trebalo duze da sisa mozda gresim

hehe, da raste, puno hvala. nekako ko da me spopadne prikaci se i ne dam mu duze od 20 min da bude, da ne bi ponovo kojim slucajem dobila ragade, a citala sam da ne bi trebalo duze da sisa mozda gresim

Mozda se igra..hoce covek da se mazi..cim ne osetis vise da vuce mleko znaci da nije vise gladan i sklanjaj ga...i ovaj moj je isto takav..moree razmazeno bre :):mrgreen:
To im je umesto dude varalice ;) a nama puce kicma :confused:

pa posle podoja ja stisnem i ima jos tako da mleka ima.a i zna dosta da bljucka kad se igra, tako da nesto i posisa valjda heheh. evo sad je sisao jednu 20 min a drugu 10 sam je ostavio. i sad je nastavio sa dudom, hehehe, ali ga je zeznula utonuo je u cvrst san.

Back