@mirabel...nisam ni ja pametna to sto se gvozdja tice...znam da nije bas najpozeljnije da to pije, ali sam stvarno zadovoljna pedijatricom, i do sad sve sto smo primenjivali po njenom savetu andrija prihvata odlicno...pa sad, nemam pojma sta ciniti...

inace hemoglobin mu je (ovo po secanju, jer je nalaz ostao kod nje) 0,112, a donja granica je 0,115...a on se ne ponasa kao anemicno dete, zivahan je i normalno spava, jedino sto sam primetila da ima podocnjake...
@pele...svi smo mi hteli i i zelimo najbolje za nasu decu, ali nema potrebe da to budu neki ekstremi (poput humana vode)...naravno, svako ce znati sta je za njegovo dete najbolje...treba poslusati savet, ali opet treba se potruditi da se sve odvaze tako da je TVOM detetu najbolje i da TVOM detetu najvise odgovara...svako detet je individua za sebe, a to ces uskoro i sam otkriti...pocev od ishrane, preko krema, pelena, kupki, i ostalih stvari...moj ti je savet jedino da ne stavljas svoje dete ni u kakav "kalup" vec se vodi onim sto ti dete govori, a to cete uskoro nauciti i ti i supruga...