Vesela fotografija
Obećava
- Poruka
- 84
Evo ja sam trenutno u USA i posecujem pedijatre ovde. Mali mi je bio prehladjen pa smo se prosle nedelje bas druzili sa doktorima, i ... krenem ja pricu sa njima, jer malisa zeki sa klopom hoce samo mleko, sagarepu, jabuku i krusku od kasica...a za dva dana osmi mesec. I oni su ma sve je to u redu, jesce on sve, dajte mu da se igra sa tim kasicama
. I pitam ja za hranu sa glutenom, i dr kaze od setog moze
I eto tako o glutenu kaze americka pedijatrija. Ja cu da sacekam do 10og meseca, a mozda se i nacekam duze, posto malisa slabo bas klopa. Cak ni razblazene sokice nece
Ja nekako mislim da sto kasnije uvedes namirnice koje sadrze tj mogu da budu alergeni, tim bolje, jer je manja sansa da se dobije aledrgija . E da, ja znam da jagode, kupine, maline i svo to _berry ne uvodis prve godine, ako ne i malkice duze, kad ovde 2nd food_od 6og meseca ima raznih tih _berries
i ovi daju to deci, ja bre necu!
Ja nekako mislim da sto kasnije uvedes namirnice koje sadrze tj mogu da budu alergeni, tim bolje, jer je manja sansa da se dobije aledrgija . E da, ja znam da jagode, kupine, maline i svo to _berry ne uvodis prve godine, ako ne i malkice duze, kad ovde 2nd food_od 6og meseca ima raznih tih _berries
i ovi daju to deci, ja bre necu!