Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Ma znam da je bolje na kasicicu, ali kada malisa zeza...cak se pretvarao da spava, ja prinosim kasicicu i naravno pricam, zasmejavam ga i svasta nesto radim, i u jednom trenutku on kao klang sklopi okice na pet sekundi i nakon toga se nasmeje, ali usta ne otvara. Gadan momak raste. On je velik decko 7 ipo meseci i bas je krupan deckic oko 78cm i 12kg. A ima i 2 zubica. A evo kako izleda kada smo pokusavali kasicicom
jako je sladak,ali molim te, ne daj mu da te zeza...šta će biti kasnije, ako već ovako mali on diriguje?...zvuči okrutno, ali...evo kako sam ja radila...moj sad ima 5 meseci,i mesec dana kako jede čvrstu hranu...3 dana sam ga hranila u krilu, ali odmah na kašičicu, naravno nije hteo da jede nešto preterano, ali sam istrajno i dalje davala na kašičicu, pa je možda on shvatio, da ako neće da ostane gladan moraće da jede...posle 3 dana sam kupila hranilicu, i od tada on jede u hranilici, naravno kašičicom...e da,koristim silikonsku, to je dobro,jer se on usput i igra,uhvati kašičicu, pa trlja desni, gde ga svrbi, gde se nazire zubić...nemoj da odustaneš...tvoj je već veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki dečko, i treba da jede kašice na kašikicu...budi istrajna...
. On je velik decko 7 ipo meseci i bas je krupan deckic oko 78cm i 12kg. A ima i 2 zubica. A evo kako izleda kada smo pokusavali kasicicom

))