Moja beba je,kada sam mu uvela cvrstu hranu(kasu Milupinu rice) jeo kao da mu nije prvi put.Vise je problem bila kasicica nego novi ukus.Tako da sam mu ja dala vise nego sto savetuju.I danas obozava zitarice(sve) i smatram(licno)da su jako bitne u ishrani detea(zbog moguce anemije koju ima svaka treca beba).
Zia75-tako nekako je bilo i kod nas.jeo je koliko je hteo( a hteo je) pa sam mu dala mleko i to oko 90 ml.(kao i ti) a onda sam mu povecavala kolicinu mlecne kase i kad je jedan dan izbaceno mleko kao obrok(jedan obrok) tako je povecana kolicina mleka koju sam mu davala ujutru i uvece.Kazu mame-zna beba,izbacice cuclu kad mu je dosta itd.Moje dete(sreca moja)voli jako mleko i sada mu dajem ujutru 240ml i uvece 210 ml i place jer mu nije dovoljno(verovale ili ne).
Mamaaa-to sam pitanje i ja postavila kada mi je dete iamlo 9 meseci.Jednostavno nece da puzi a obozava da bude na stomaku.Igra se,vuce se sa sve igrackom u jednoj ruci ali da podigne stomak od podloge-nece,evo ni sa 10,5 meseci.kazu niako forsirati bebu.Bebe se ne uce vezbama da puze,sede itd.Sve ce to one odraditi same kada osete da im jevreme.Moje nece na nozice niako a neki njegovi vrsnjaci hodaju(ali bas hodaju).Nece jer je sebi tezak i ne moze tu tezinu da izdrzi.
Zia75-tako nekako je bilo i kod nas.jeo je koliko je hteo( a hteo je) pa sam mu dala mleko i to oko 90 ml.(kao i ti) a onda sam mu povecavala kolicinu mlecne kase i kad je jedan dan izbaceno mleko kao obrok(jedan obrok) tako je povecana kolicina mleka koju sam mu davala ujutru i uvece.Kazu mame-zna beba,izbacice cuclu kad mu je dosta itd.Moje dete(sreca moja)voli jako mleko i sada mu dajem ujutru 240ml i uvece 210 ml i place jer mu nije dovoljno(verovale ili ne).
Mamaaa-to sam pitanje i ja postavila kada mi je dete iamlo 9 meseci.Jednostavno nece da puzi a obozava da bude na stomaku.Igra se,vuce se sa sve igrackom u jednoj ruci ali da podigne stomak od podloge-nece,evo ni sa 10,5 meseci.kazu niako forsirati bebu.Bebe se ne uce vezbama da puze,sede itd.Sve ce to one odraditi same kada osete da im jevreme.Moje nece na nozice niako a neki njegovi vrsnjaci hodaju(ali bas hodaju).Nece jer je sebi tezak i ne moze tu tezinu da izdrzi.
Ne znam sta se desava sa mnom. Juce ujutru grudi su mi pucale od mlijeka, da bih sinoc skoro skroz presušila. Malisa je bio mrtav gladan, a ja sve plakala za njim sto nemam sta da mu dam. Nije mi jasno kako se to desilo. Muz je otisao u apoteku i kupio Humanu, spremili i ponudili, ali nista nije htio da jede, toliko je vrtio glavom i stenjao i plakao. Onda smo mu na jedvite jade ugurali desetak kašičica, od čega je pola ispljunuo. Ne znam ni kako je zaspao gladan i spavao je jutros do 6 i po. Kad sam jutros probala da dojim, bilo je mlijeka, ali ne nesto previse. Sad su mi grudi skroz izdusene i pojma nemam hocu li imati za sljedeci podoj. Da li da kupujem drugo mlijeko i probam ako ne budem imala mlijeka. Uh, ziva se pojedoh.
ops: 

). dok ova stolica lepo ima sve od plastike i za cas sve ocistim. sto kaze enna prava stvar je sto ima dvostruki posluzavnik! tockovi nisu esencijalni al ne smetaju. bolje je ako ih ima 4 a ne samo 2 kao kod mene. super je sto ih te stolice jako lepo drze pa sede i oni koji to jos ne umeju.