SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vigantol je zakon kod nas, i više ne pljuje, nego popije bez pogovora...ne kao AD kapi, te je mrzeo....mi smo mali ali žilavi Hipotenuzo!!!...a pelena..hm...pa da, malo su velike, iako koristimo najmanji mogući...baš me zanima koliko se ugojimo, u sredu idemo u savetovalište...

Koliko ja znam, AD kapi se vise ne proizvode (ja sam ih godinama koristila za skidanje sminke sa ociju). Meni su pre 3 meseca rekli da treba da uzima Vigantol, po jednu kap dnevno od 15-og dana do 1 godinu.

na jednom forumu za neo-mame koji posecujem (na italijanskom)jedna mamica je postavila ove dve slike na kojima se vidi koliko je porasla njena beba za 5 meseci. Meda je ostao isti:shock::
dscn0210.jpg
img_1611.jpg

Sad mi je zao sto i ja nisam napravila neku slicnu fotku na kojoj se lepo vidi ta dramaticna razlika. Imam samo ove dve al nije to to. Na prvoj se ne vidi lepo koliko mu je ovaj bodi bio veliki i da mu benkica stize do prepona:
4.dan.jpg
152.-dan.jpg

obavezno napravite neke fotke ovog tipa posle ce te vam biti drago :D

danas sam kupila Pentaxim, jer sutra idemo u savetovalište i treba da primi vakcinu..e sad, drugarica, čija bebica je danas primila vakcinu kaže, da se ova vakcina daje sa napunjenih 2 meseca i nedelju dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...moj sin je juče napunio 2 meseca...jel stvarno onda samo sledeće nedelje može da primi ovu vakcinu, ili to zavisi i od pedijatra??????????????????

Back