Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
nek` svako spava gde hoce, sve dok ja spavam... mogu biti majka, nemajka 100 puta, ili zzena, ne zzena isto toliko.... erbo kad ne spavam, teshko me je trpeti budnu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek` svako spava gde hoce, sve dok ja spavam... mogu biti majka, nemajka 100 puta, ili zzena, ne zzena isto toliko.... erbo kad ne spavam, teshko me je trpeti budnu.
Takođe.
isto,sve smi mi majke i nemajke...

..vi'sh da smo samokritichne.. 

A sto ste vadili krv iz vene?
Kakav je CRP, leukociti, urin...

Potvrda da se bas ti neposredno staras o detetu de dobija u centru za socijalnu rad na opstini na kojoj zivis. Ali mi smo taj papir od njih uzimali kao deo dokumentacije za onaj roditeljski dodatak koji se dobija za rodjenje deteta. To sa porodiljskim i firmom nema nikakve veze, ne znam da li sam te dobro razumela sta trazis?

Potvrda da se bas ti neposredno staras o detetu de dobija u centru za socijalnu rad na opstini na kojoj zivis. Ali mi smo taj papir od njih uzimali kao deo dokumentacije za onaj roditeljski dodatak koji se dobija za rodjenje deteta. To sa porodiljskim i firmom nema nikakve veze, ne znam da li sam te dobro razumela sta trazis?
moj beban ima 7 meseci i njegov dan izgleda ovako:
7h-50-60 ml mleka a nekad uopste
9h-mlecna kasa(keksolino,karamelino...)
13h-povrce sve vrste
17h-vocna kasa sa plazmom
21h-mlecna kasa
nekad pred spavanje popije 100ml mleka a nekada uopste ne
sigurno si zaboravila da napises...