*bananica*
Primećen član
- Poruka
- 966
Micimacko objasnila brze nego ja 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ponasa se skroz normalno, kao da joj nista nije, to mi je ohrabrenje
nadam se da se nece ponoviti... :*meni se čini bananice da je to ipak samo jedna od tih faza koje oni imaju,i verovatno se poneki zubić spušta u kanal,pa traži tvoju blizinu da je utešiš..

i meni se cini...tj. rekla bih da nije nesto alarmantno jer ona ne vristi i ne place neutesno...
ali, opet, plasim se tih usnih infekcija jer znaju nekad da tinjaju jako dugo pre nego sto se uoce...imam poznanicu cije je dete imalo usnu infekciju mesecima, a da nikakvih simptoma nije imalo...samo nije napredovalo iz meseca u mesec, pa su pedijatri poceli da je ispituju...na kraju se ispostavilo da je infekcija napredovala, pa je dete moralo i na neku intervenciju...sad je dobro, hvala bogu![]()

ljubi bebu i nadam se da ce sto pre da prodje!Evo link za recepAt - nemam sad vremena da prevodim, a neshto mi se chini da svi redovni posetioci ovde razumeju engleski, ali ako bude trebalo preveshcu kad Nik zapspi.
http://www.cookies-in-motion.com/Petit-Beurre.html

bonzita bas tako sam i ja napisala ne semenke i ne kozica...i sme od 6-7 meseca...
al ok to sto nije sezona ok je savet...u svakom sucaju znamo kako raste i gde raste,mada je to diskutabilno i kad je sezona...
ženice pa neće bebama biti ništa ako ostane malčice belanaca koje ne možete da odvojite,važno je da se žumance i belance odvoje što više,ali ako malo ostane oko žumanca,pa nemojmo preterivati..
)...ja ti to iz iskustva, jer Andrija cesto kuburi sa upalama usiju...ali, inace kad mu se spava cacka usi...Hm...A da li u Plazma keksu ima jaja?
Mislila sam da moze bilo koji suvi keks da se da bebi...nesto nisam razmisljala o belancu unutra![]()
E, hvala za ceveklu...Kvikveg
Ja nikad ne merim sastojke, uvek otprilike dodajem
A za paradajz vidim svi razlicito,zato i pitam da se ne zeznem...
Nama jednom pedijatar na zameni rekla: nista crveno do prvog rodjendana![]()
Ne podnosim kad mi neko soli pamet sto se tice hrane...Muka mi je od dusebriznika koji stalno misle da je dete gladno.Kucni keksici su najbolji uvek znas sta je u njima. Ja sam petit pocela posle godinice al vise iz moranja da mene neko pita ne bi ni to, al gde god covek kree sa malim detetom svi bi nesto da mu guraju u usta kao da ce jadan skapati kuci od gladi pa mi je petit i bobi stapici jedino sto sam uvela da mi se svi skinu sa vrata.
Pukla sam skroz!!!
) zbog "upale uha"..

trenutno ne sumnjam, nego se uopsteno bojim tih upala uha jer prvo, mogu da budu tako podmukle, a i nije mi bas ohrabrujuce ni to sto doktori ne mogu da se usaglase oko njihBananice, nisam sve iscitala ali ako sumnjas da ti sa detetom nije sve ok, pa odvedi ga da ga pregledaju i da budete mirni.