Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
Samo da se i ovde javnem...juce nista od T...
Pu, pu, pu...da ne ureknem!

Pu, pu, pu...da ne ureknem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..zena koju sam upoznala na poslednjem UZ u prvoj trudnoci, doshla pred porodilishte za koje je
imala uput u pola 3 ujutru, sa kontrakcijama na 4 minuta..
..lik otvori prozorche na vratima i dovikne "mi smo u shtrajku, idite u urgentni centar" ..
..tako da...ovaaajj...i ovde cesh dobiti prvu pomoc..
..mada nije bash chisto i opremljeno..![]()

.. i ja sam tako gledala.. sreca sve proshlo sjajno, bebac se rodio sat i po po prijemu u urgentni..
Drage mame ajde dajte neki predlog koje voce da uvedem Nikoli?Vec smo se smorili,jedemo samo bananu i jabuku...A sad bas i nije sezona nekog voca,ne znam da li da kupim neku teglicu,ali koje voce?On ce devetog imati punih sedam meseci.
..ja paradajz nisam davala do iza prvog rodjendana..

pa vec sam pricala da imam tri knjigde koje se medjusobno razlikuju
+ jos jednu kod tetke, izdatu pre pet godina
koja nema nista zajednicko sa ove tri
u svakom slucaju, paradajzu nije sezona i ako nista drugo, to je dovoljan razlog za izbegavanje

Ja mislim da ne mozze bash strogo po mesecima da se odredi kada blendirano, kada pasirano, a kada komadici - po mom mishljenju nishta ne treba forsirati, nego probash, pa ako ne prihvata probash opet za nedelju dana...
ja sam sa azarom probaa to isto i pravio je facu kao da hoce da povrati tako da sam odustala za sada ipak nema ni zubice ni nista tako da jos pasiramo hranu u benderu pa ipak on je od skoro poceo cvrstu hranu da rucka i treba mu dati vremena da se prvo priagodi ukusima pa tek onda navikavati na krupnije komadice...
)