Savet ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@krepto
Sta one koje nemaju sta da izbace? :lol: Ostaje samo da se smeskaju, je l? :lol: A jos ako ima zlatan zub, onda je taman za tebe...:mrgreen:

ako nemaju napred imaju nazad :P
A ako nemaju ništa, tu nažalost nemam neki prijatan komentar (jerbo sam se tom temom ovlaš bavio i na prijemnom za filološki), to je svojevrsna tragedija svakako.

op op znači pune ruke posla :lol:

A i, šta fali ravnim curicama?
svaki guz se da stisnuti, samo moraš možda u tom slučaju malo jače.. pa, kao da cediš limun
al i to je lepo, bolje nego da stiskaš svoju dršku doveka

op op znači pune ruke posla :lol:

A i, šta fali ravnim curicama?
svaki guz se da stisnuti, samo moraš možda u tom slučaju malo jače.. pa, kao da cediš limun
al i to je lepo, bolje nego da stiskaš svoju dršku doveka

svaka krpa nađe zakrpu.
Prirodna selekcija u svakom slučaju osigurava varijabilnost.
Al je fakat da će ružna devojka mnogo gore proći po tom pitanju nego lepa.

Prvo, pročitaj ponovo ono što je Rekles napisao.
Drugo, nemoj da se mnogo cimaš oko toga, već ideš da izblejiš malo sa devojkom koja predstavlja nešto više samo u potencijalu :D Dakle, opušteno, utrošiš malo vremena, a ako još nešto i ispadne posle od toga, to je samo bonus :P
Ako je već prihvatila da izađe sa tobom, računaj da joj se sviđaš i da joj je cim barem jednak tvom. Zato treba da budeš opušten otkad se sretnete, da uneseš sigurnost u situaciju.
Nemoj da ideš na kafu, nađite se uveče i idite na pivo :D
Što se tiče samog razgovora, pričaj bilo šta, ako joj se sviđaš, biće joj interesantno. Obrati pažnju na telesnu gestikulaciju, vrlo se lako može provaliti da li se sviđaš devojci po njenim pokretima.
Tolko od mene, RAZBI JE DŽONI HEHE

Ljudi meni nije cilj da sad sastavim spisak tema koje bih pricao s njom.cisto da me uputite da idem tamo ko slepo kuce.

Generalizujes stvari.nigde nisam reko da imam strah od vode vec da ne znam da plivam.i ako ne znam da plivam odma sam slabic.tu si se zajebo.

a šta je strah nego slabost, ha?
pogotovo kad je neosnovan
Ti da se ne bojiš vode naravno da bi plivao... PONAVLJAM(ebote, niko ne čita moje reči) ne postoji neka tehnika za plivanje, može se naučiti i fazonom: vidiš-i-znaš... fala bogu, pun ****** ljudi na bazenu koji plivaju
pored toga, u vodi se osećaš prirodno, i bez imalo straha u njoj već plivaš

a šta je strah nego slabost, ha?
pogotovo kad je neosnovan
Ti da se ne bojiš vode naravno da bi plivao... PONAVLJAM(ebote, niko ne čita moje reči) ne postoji neka tehnika za plivanje, može se naučiti i fazonom: vidiš-i-znaš... fala bogu, pun ****** ljudi na bazenu koji plivaju
pored toga, u vodi se osećaš prirodno, i bez imalo straha u njoj već plivaš

a ti nemas slabost a? Ti si kao stena iz 11 veka.neostecen?

tumblr_lxjm4n4umw1rn1xxfo1_400.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back