vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
Da je htela mesanca otisla bi na temu pokloni i izabrala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako niko nije rekao rech za mesance...smeh je pomenula azil.....
Upravo. Ali sa mešancima je lutrija kakav će da ispadne, u svakom pogledu. Zato za početak, naročito ako neko i nije baš ljubitelj, trebalo bi uzeti rasnog psa, psa sa kojim se bar otprilike zna kakav će biti.
Ako nije ljubitelj ne treba da uzme psa. Neka kupi toj maloj rodjaci plisanu kucu. Kad joj dosadi moze lepo da je izbaci napolje bez posledica. Bez uvrede, ali uvek mi je cudno kad neko trazi psa za drugoga. Svako to treba da radi sam, a ako ne ume - onda znaci da nije dorastao situaciji i da ne treba ni da se bavi time.
![]()
Ako pazljivo pratis temu, procitaces i moj prvi post gde u prvoj recenici pise da odu do azila i odaberu psa. Ja zaista ne znam kakvog psa je to dete zamislilo, a mogu konkretno preporuciti samo ono sto znam.ok necemo vise.lepo si rekla dete je zamislilo takvo kuci i hoce bas takvo ali to nije rzlog da se na to preporucuju samo rasni kucici,jer nije fer,jer nije tacno da se samo za njih zna kakvi su.
aj da pricamo koje su mane svake rase i oboljenja..
kako mozete da kazete da se nece znati kakvo ce biti kuce ako je mesanac,koja je ovo diskrimanacija?jel tako mislite i za pojedine ljude..ne zna se kakav ce covek biti ako je majka lepa a otac gluo i ruzan je li?
ja sam imala pudlu i nije bila uopste onakva kakve su pudle.znam i za druge primere i nije ni vazno
vazno je da ne shvatate sta pisete.
mene npr to jako boli i vredja.svi kucici su kucici.i bice onakvi kako ih vaspitate.