I ja mislim da je to,ali ne znam ni sta to znaci,Saturnov povratak,osim da je lose.
Nije loše, samo da je teško, teško je.
Ako imaš oko 29, spremi se. Ako imaš više, prošo brzi voz, nisi ni osetila

Ako imaš mnogo manje, pa, pripremi se
http://forum.krstarica.com/threads/112550
Ovde na Krsti imaš malo o tome. Bar ja nisam pronašla. Bolje googlaj....
"Saturnov povratak je onaj trenutak kada se Saturn u tranzitu nadje na istoj tacki gde je bio i u trenutku rodjenja.
Saturnov povratak donosi razdoblja preispitivanja, on donosi prvu krizu identiteta, oni koji jos nisu u braku, pozele da se smire i osnuju svoju porodicu, a oni koji jesu, prvi put pozele "pobeci" iz nje. Donosi odrastanje, sazrijevanje, preuzimanje odgovornosti u zivotu, a usko je vezan za ono područje zivota kojim vlada i kucu u kojoj se natalno nalazi.
Saturnov povratak se obično desava prvi put u 28-30g, jer mu toliko otprilike treba da napravi celi krug zodijaka i vrati se na mesto gde je bio za vreme rodjenja.
Sa Saturnom nema zavaravanja, on je nas veliki ucitelj, i sto ste iskreniji prema sebi samima, to ce njegov tranzit lakse proci.
/*sade sati tranzit je tranzit u indijskoj astrologiji i traje punih 7.5 godina, a nastupa kad saturn uđe u znak pre znaka gde je natalni mesec, a završava kad saturn izađe iz znaka nakon znaka gde je mesec. traje 7.5 godina i taj tranzit se tumači kao 7.5 godina tuge./"
Prošla, bila, videla, ne povratilo se....