Saturn u natalnoj karti

meni je Saturn vladar sedme kuce i sada ulazi u moju cetvrtu gdje odmah pravi konjukciju sa Suncem i Jupiterom - desava se da poceinjem zajednicki zivot i planiram brak. Prije toga mi ej donio poteskoce tranzitirajuci kroz Lava u finansijskom smislu. Saturn zaista daje lekcije, a u trecoj je donio na tapet polaganje vozackog ispita sto je za mene bila trauma (mada nije bilo potrebe da bude). Ocekujem poteskoce kad mi za godinu ili dvije napravi kvadrat sa Neptunom u sestoj ili kada dodje do mog natalnog Plutona u Vagi....

i meni je u 7. kuci, i to jos u konj. sa plutonom. sto ima vecina ljudi generacije 83. 84. Pa jel ima neko neku utesnu rec?

Imam dve drugarice koje imaju saturna u 7. kuci i obe su razvedene, muzevi su im bili patoloski ljubomorni, na sve muskarce, prijatelje, porodicu, prosle su kroz pakao. Interesantno je to da su im karte potpuno razlicite, cak im se ni 7. kuca ne nalazi u istom znaku. Ja sam pocetnik pa se ne razumem puno, verovatno to zavisi od mnogo stvari,ali zbog toga sto su obe bile u istoj situaciji uradila sam im karte i to je jedino sto imaju isto,pa moze neko ko se razume da objasni to malo bolje.

Imam dve drugarice koje imaju saturna u 7. kuci i obe su razvedene, muzevi su im bili patoloski ljubomorni, na sve muskarce, prijatelje, porodicu, prosle su kroz pakao. Interesantno je to da su im karte potpuno razlicite, cak im se ni 7. kuca ne nalazi u istom znaku. Ja sam pocetnik pa se ne razumem puno, verovatno to zavisi od mnogo stvari,ali zbog toga sto su obe bile u istoj situaciji uradila sam im karte i to je jedino sto imaju isto,pa moze neko ko se razume da objasni to malo bolje.

Pa ja ipak mislim da vladar sedme kuce, eventualno sunce ili mars govore o ljubomori, a saturn o starijim osobama ili kasnijem ulasku u brak, mada saturn jeste teska planeta i svasta nesto moze da donese i izazove. Ali mene ipak zanima sta donosi u konjukciji sa tako teskom planetom kao sto je pluton. Xixi hvala na odgovogu. :bye::D

I ja mislim da je to,ali ne znam ni sta to znaci,Saturnov povratak,osim da je lose. :)

Nije loše, samo da je teško, teško je.
Ako imaš oko 29, spremi se. Ako imaš više, prošo brzi voz, nisi ni osetila :lol:
Ako imaš mnogo manje, pa, pripremi se :)

http://forum.krstarica.com/threads/112550

Ovde na Krsti imaš malo o tome. Bar ja nisam pronašla. Bolje googlaj....

"Saturnov povratak je onaj trenutak kada se Saturn u tranzitu nadje na istoj tacki gde je bio i u trenutku rodjenja.

Saturnov povratak donosi razdoblja preispitivanja, on donosi prvu krizu identiteta, oni koji jos nisu u braku, pozele da se smire i osnuju svoju porodicu, a oni koji jesu, prvi put pozele "pobeci" iz nje. Donosi odrastanje, sazrijevanje, preuzimanje odgovornosti u zivotu, a usko je vezan za ono područje zivota kojim vlada i kucu u kojoj se natalno nalazi.

Saturnov povratak se obično desava prvi put u 28-30g, jer mu toliko otprilike treba da napravi celi krug zodijaka i vrati se na mesto gde je bio za vreme rodjenja.
Sa Saturnom nema zavaravanja, on je nas veliki ucitelj, i sto ste iskreniji prema sebi samima, to ce njegov tranzit lakse proci.

/*sade sati tranzit je tranzit u indijskoj astrologiji i traje punih 7.5 godina, a nastupa kad saturn uđe u znak pre znaka gde je natalni mesec, a završava kad saturn izađe iz znaka nakon znaka gde je mesec. traje 7.5 godina i taj tranzit se tumači kao 7.5 godina tuge./"

Prošla, bila, videla, ne povratilo se.... :(

Eh, nije.
Meni je izašao iz "znaka nakon znaka gde je mesec", ali ga još osećam.
Možda zato što, samo što se nije nalepio na Pluton u Osmoj, a ima još tu koječega :confused:

Da dodam, još sam Bik, kao i ti, a i VIP i astrotaurus (ako nisam pogrešila nik) napisaše negde da ovo za Bikove nisu nimalo laka vremena........

Nema na čemu ;)

Poslednja izmena:
Eve, samo da te pozdravim. :bye:
flowertt0.gif

Ja nemam pojma kako vi to gledate. A mozda je i bolje sto ne znam. :neutral:

Inace, ovo mi je najogavnija planeta. :neutral: Sama rec 'Saturn' me zgrozava. Ne znam zasto. :neutral:

:D

Joj, mislim da on u svakoj pravi "problemčiće" ...

Ima ovde tema o Saturnu, naravno Vip ju je pokrenula, ima tu i citata iz knjige Liz Grin.
Probaj da je pronađeš :)

p.s. Nešto se mislim, Vip bi mogla i da napiše jednu o S. Baš bi mogla. Ako ga iko dobro poznaje, to je ona...

Poslednja izmena:

Back