emily2
Primećen član
- Poruka
- 566
Napisao je Adrian P. Kezele, inače jedna od knjiga koju definitivno treba pročitati.![]()
Da,ali knjige nema u prodaji,knjiga se poklanja..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisao je Adrian P. Kezele, inače jedna od knjiga koju definitivno treba pročitati.![]()
Znam.Da,ali knjige nema u prodaji,knjiga se poklanja..
Ne znam na šta tačno misliš, na crte lica ili ... ? i kako se pominje u toj knjizi (i kojoj)?BAsh dugo nisam bio na forumu...vidim pricate o SAturnu mojoj omiljenoj planeti.... ZAnate li sta znaci u stvari saturnovski izgled osobe. Video sam u jednoj knjizi Tomasa Mana...jer to neki konzervativac cutolog ili sta vec?
Znam.
Ne znam na šta tačno misliš, na crte lica ili ... ? i kako se pominje u toj knjizi (i kojoj)?![]()
Da,ali knjige nema u prodaji,knjiga se poklanja..
ni to nije problem - ko ima, pozajmi meni, ja skeniram, napravim pdf i podelim kome god treba..malo truda i eto rezultata, nema veze sto je nema u prodaji..![]()
U Tonio Kregeru od Tomasa MAna pishe ne secam se tacno za koga ali da je neko imao saturnovski izgled valjda neki covek, mushkarac.
U tekstovima jyotisha saturn je opisan kao ozbiljni starac, okrutan, spor, hladan, rigidan, dubokih ociju, "tanko i visoko telo, veliki zubi, ukocena kosa".
Meni je Saturn smesten u 3.kuci, u devici, i lilit je u devici, a sada se vraca na natalnu poziciju, sazrevanje, moze li taj povratak doneti i promenu posla :???:
Pa moras kartu da postavis,zavisi cime vlada u natalu.Ali tebi sigurno nije lako sa tom pozicijom Saturna,osecam da su ti misli haoticne,da anliziras bukvalno sve do najsitnijeg detalja..
Evo sta u Vedskim tekstovima pise kako ublaziti negativne efekte saturna:
Ovo je mozda tesko shvatiti ljudima koji logicki i materijalisticki orjentisani, ali ove stvari se u indiji i danas praktikuju:
-Donirati, dati u milostinju
1. crna krava
2. odeca crna/akva, kozne cipele, zitarice, so, slacica( ulje od slacice, senf), gvozdje, poljoprivredno zemljiste
3. drago kamenje povezano sa saturnom (plavi safir)
-Najbolje dati
Subotu navece starijem siromasnom coveku
-Postiti petkom i subotom
-Hraniti siromasne, prosjake i krave slanom pastom od susama ili rize
Molitve i Mantre - mozete naci na internetu ako vas interesuje
01. Hanumana Chalisa
02. Maha Mrityunjaya Mantra
03. Sani Stotram
- Jedna od Saturnovih mantri je: Om Shri Shanaiswaraya Swaha (izgovara se Om Šri Šan-eš-va-ra-ja Sva-ha) recitirati 19000 puta u 40 dana.
-Drugo
1. Biti dobar prema i sluziti siromasne, sluge i starije ljude.
2. Nositi paunovo pero.
-Izbegavati:
1.Nepostovanje siromasnih, sluga i starijih osoba.
2.So, slane stvari, senf, ulje od slacice, susam, alkohol
3.Brijanje glave / dela cela.
4.Spavati na tvrdom krevetu, posebno na podu.
Ovo su stari mudraci zapisali, kako god vam se cinilo, a ima i logike, to su stvari kojima vlada saturn ako ih radite/konzumirate jacate njegov uticaj, ako ih dajete uticaj slabi , a kad vas on pritisne to je poslednje sto zelite.
E sad mi je lakse...@nina to ti je sve karma, tesko da ce te i za 3 godine pustiti karma ako ne budes nista uradila u vezi toga
Malo mi je tesko da ga razumem,da li si ti pokusao to sto on kaze?evo video koji govori kako ukloniti karmu
Sve sto sam ja rekao je da to dajete ne moras bas da se shvati kao dati nekom drugom ... ne mozes ti dati ni sisanje glave ni nepostovanje starijih pa je opet tu na listi , samo ne trebas praktikovati , a i uopste ne pise dati tu gde si boldovala , nego izbegavati ... a onima kojima je pomoc potrebna , njima das nesto sto im treba ...
8) :-o![]()
![]()