Elle, ocigledno se nismo razumele....
Veruj mi, meni je zivot bio dovoljno tezak i " poucan" i u onim trenucima kada saturn sa tim nije imao ama basz nikakve veze...( ili jeste ali ne preko svog tranzita)
Ono o cemu govoris je ocigledno i naravno da "ono sto ne ubije ojaca" sa Saturnom i bez njega....
I naravno da covek posle svega izadje mudriji....
Ono sto je mene zanimalo je konkretno , sta donosi Saturn kada prelazi preko Sunca i Marsa...i grupe planeta u prvohj kuci + i onako ima gadne aspekte...Dakle ne hipoteticki .." donece tezak period"...mene je zanimalo u kom kontekstu...Znam da astrologija ne prorice sudbinu, vec daje smernice o eventualnim buducim i mogucim dogadjajima...kada god bih citala o ovome sto me zanima, nailazila bih upravo na objasnjenje slicno tvome...no mene zanima sta je to " ono strasno" sto saturn moze doneti....Da li su to bolesti, da li su to nesrece , pa i smrt ....priznaces prirodno je plasiti se toga, i niko nije imun na tako sto....Ili je to prosto sukob u nama samima...koji donosi Saturn koji sve hladi , otezava ...
Ipak sam ja "Venera" ...ona tako susta suprotnost tebi ...kako i sama rece ...no nadam se da me razumes