Mornar studiram Pedagogiju a bavim se svim i svacim a hobi uglavnom sport,muzika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
red coctail:Ajde i ja da se ukljucim u razgovor.........i ja imam mars u raku...i sta je jos potrebno od podataka(mada sam vec negde ostavljala vise puta) konkretno da bi se taj mars definisao,da li je dobar ili los...?Pozz![]()
Periodi samoce ti jesu bili pakleni. Merkur, koji je inace najaci prenosnik cula ti je u kvadratu sa Saturnom, izbegavaj da budes izolovana kad nastupe veliki problemi, ili ako vec moras, kanalisi energiju u smeru umetnosti, bilo knjizevnosti, slikanja, fotografije, nebitno. Jer taj isti Merkur je u trigonu sa Neptunom i "cupace" te iz kriza, ali ne smes biti pasivna.Banshee:pa malo pre rodjendana,ali je to otprilike vreme kada je sve krenulo nizbrdo...ne odjednom,ali polako...a jedna nesreca vuce drugu i tako se sve pogorsavalo.
da,inace mnogo dramaticnije dozivljavam neke stvari nego sto ih ikada pokazem pred drugima...tako da su mi periodi samoce bili apsolutno pakleni![]()
DjuraMornar:Krinka, mislila sam da malo pomaze jer za veliki vodeni trigon kazu da ima " zastitnu moc"...pa sa tim u vezi sam se ponadala da mozda izvuce kada je najteze.
Ako nije tako onda se bojim da mi se lose pise jer meni saturn u natalnom ima bas gadne aspekte, sa Suncem kao i Marsom kvadrat..jeino ima trigone sa Jupiterom i Merkurom...ali kazem 9 orbis pa ne znam koliko ce to pomoci...
Situacija je tim vise otezana jer u trenutku kada bude gradio konjukciju sa mojim Suncem pa i Marsom ..tranzitno....bice u kvadratu sa natalnim saturnom. Bas se toga plasim i ne znam sta sve to znaci. Inace , natalno...Saturn mi je u desetoj kuci....svom prirodnom sedistu, ali ne i znaku jer se nalazi u raku.
Ja se poprilicno " bavim" astrologijom..ali kada sam sama u pitanju prosto sam zavezana vreca i nisam u stanju videti ama bas nista...
eh, big mistake. sve dok je tranzitni saturn u istom znaku u kom je planeta koja u natalnom horoskopu prima od njega los aspekt - natus ce osecati njegov uticaj. u indijskoj astrologiji se ne racunaju samo te 2,5 godine dok je on u istom znaku u kom je natalni mesec npr. vec se Sade Sati racuna od dana u kom saturn udje u znak koji prethodi tom znaku, i zatim znak koji sledi takodje 2,5 godine. primera radi ako je natalni mesec u jarcu, Sade Sati pocinje od dana ulaska tranzitnog saturna u znak strelca, i okoncava se kada napusti znak vodolije. Sade Sati zapravo znaci 7,5 godina tuge. necu vas jos uvlaciti i u razliku izmedju sideralnog i tropskog polozaja, jer smatram da se zapadna astrologija vise odnosi na primenjenu astrologiju, dok je indijska vise "duhovna" (ovo sam bas uprostila...StoRmyGirl:Pa nije bash da tjemo 2.5 godine ostati bez vode i vazduha! :?
tu si u pravu...izolovanost i pasivnost me teraju na razmisljanje i onda mi samo bude jos gore....zato mrzim kada nemam sta da radim,bukvalno trazim da mi se da nesto jer ako ne odma proradi mastaPontije Pilat:Periodi samoce ti jesu bili pakleni. Merkur, koji je inace najaci prenosnik cula ti je u kvadratu sa Saturnom, izbegavaj da budes izolovana kad nastupe veliki problemi, ili ako vec moras, kanalisi energiju u smeru umetnosti, bilo knjizevnosti, slikanja, fotografije, nebitno. Jer taj isti Merkur je u trigonu sa Neptunom i "cupace" te iz kriza, ali ne smes biti pasivna.
Pa u tome i jeste poentaBanshee:tu si u pravu...izolovanost i pasivnost me teraju na razmisljanje
Bude ti gore u tom momentu ali to je osnova svakog sazrevanja. Ne patnja kao mazohizam nego suočavanje s realnošću života. A ona zahteva ne bežanje u rad (ima i tu nešto od Saturna - odbrambeni mehanizmi) nego razumevanje onoga što nam se dešava. A razumeti ne možeš ako se time ne baviš ... nego tražiš nešto drugo, prijatnije ili manje bolno. Bez muke nema nauke :grin:Banshee:... i onda mi samo bude jos gore....
Nismo se razumeli, ne masta na taj nacin, ne bezis od problema jer ce te pratiti i pojacavati svoje dejstvo. Prihvatis ga, a onda ga kanalises u onom smeru u kom ti se nude izlazi. I uvek imas izbor. Ali, uvek dobro razmislis. Vidim da Elle77 rece da "prelazimo u filozofiju", naravno, pa i vojni komandanti ne idu "pravolinijski", vec improvizuju prema situaciji na terenu.Banshee:tu si u pravu...izolovanost i pasivnost me teraju na razmisljanje i onda mi samo bude jos gore....zato mrzim kada nemam sta da radim,bukvalno trazim da mi se da nesto jer ako ne odma proradi masta![]()
... ali Elle reče iPontije Pilat:Vidim da Elle77 rece da "prelazimo u filozofiju" ...
Elle_77:... Ali (i) to je astrologija ...