gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Borisova ostavka?A ti bi želela da na njegovo mesto dođe?
Neverovatno, čitaš me, nemoćna sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jasno je da je Tadic sada neupotrebljiv za DS....istrosena degencina ...e sad jedino je pitanje kako ce se Tadic postaviti ali to da ce morati da se skloni to je jasno. Ukoliko to uradi "svojevoljno "ocekujem da onda smrducka u stranci kao onaj Micunovic.....ukoliko ipak ne bude zeleo da ustupi fotelju onda ce biti bure ali u svkom slucaju na kraju ce dobiti nogu
Problem je sto oni rastu iz godine u godinu.Dacic se svojski potrudio da za ove 4 god. natrpa sto vise ljudi u "srbijagas" i slicna preduzeca koja su u njegovim rukama.Tako je stekao verne glasace...Oni su dno. Ko glasa za njih već 20 godina, gde je kofer sa parama...i kao on se pita.Sačuvaj Bože.
Neverovatno, čitaš me, nemoćna sam.
ZnamI ko će da bude novi predsednik DS-a?
Pa jasno je da je Tadic sada neupotrebljiv za DS....istrosena degencina ...e sad jedino je pitanje kako ce se Tadic postaviti ali to da ce morati da se skloni to je jasno. Ukoliko to uradi "svojevoljno "ocekujem da onda smrducka u stranci kao onaj Micunovic.....ukoliko ipak ne bude zeleo da ustupi fotelju onda ce biti bure ali u svkom slucaju na kraju ce dobiti nogu
Problem je sto oni rastu iz godine u godinu.Dacic se svojski potrudio da za ove 4 god. natrpa sto vise ljudi u "srbijagas" i slicna preduzeca koja su u njegovim rukama.Tako je stekao verne glasace...
Onda da ti čestitam. Želim ti puno sreće:
Мићуновић на том месту секретара за губљење времена није својевољно него га је рахметли Ђинђић ту скрајнуо кад је растерао све могуће и немогуће супарнике из странке. Бота на неко такво место може да оде само ако га неко ту стави на испашу као старог, истрошеног вола који више није ни за шта али им је жао да га пошаљу у кланицу.
То би значило да је испушио најстрашније.
Мићуновић на том месту секретара за губљење времена није својевољно него га је рахметли Ђинђић ту скрајнуо кад је растерао све могуће и немогуће супарнике из странке. Бота на неко такво место може да оде само ако га неко ту стави на испашу као старог, истрошеног вола који више није ни за шта али им је жао да га пошаљу у кланицу.
То би значило да је испушио најстрашније.
Примила си га свеједно.
Postoji i drugo rešenje...
![]()
Onda da ti čestitam. Želim ti puno sreće:
Objektivno jesu gadosti.
Za svaku stranku je pogubno da ima samo JEDNOG coveka koji je glavni i njegovim padom - "pada" i stranka.
SNS nema takvih problema, Nikolic i Vucic (ima tu jos,ali ipak su oni u prvom planu) su jednako jaki, jedan drugog dopunjuju da se razlike u funkciji, goidnama, bukvalno brisu.
Sigruna sam da ce Nikolic stranku ostaviti Vucicu, odnosno da ce on preuzeti SNS, bice predsednik.
Nista se nece promeniti, moze samo jos vise napred, a Nikolic ce biti tu za svaki savet ili nesto slicno.
Ето шта је прави пријатељ у невољи, а не као Пајтић који је одмах кренуо да га подјебава у јавним медијима.
"Миии смо ооовди здраво доообро проошли, а ко ниије, та нек иде у оочин..."
Tako, tako. vidis kako umes da se disciplinujes.
Doteram ja takve u red cas posla.
Za svaku stranku je pogubno da ima samo JEDNOG coveka koji je glavni i njegovim padom - "pada" i stranka.
SNS nema takvih problema,Nikolic i Vucic (ima tu jos,ali ipak su oni u prvom planu) su jednako jaki, jedan drugog dopunjuju da se razlike u funkciji, goidnama, bukvalno brisu.
Sigruna sam da ce Nikolic stranku ostaviti Vucicu, odnosno da ce on preuzeti SNS, bice predsednik.
Nista se nece promeniti, moze samo jos vise napred, a Nikolic ce biti tu za svaki savet ili nesto slicno.

Нема потребе да се гузиш и офираш, нисам вечерас у том расположењу.
Пробај код колеге Мачка?