sastanak.....jaoj muke moje.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
qq
kakvi problemi =) hehe

ako stignesh prva, sednesh na klupicu, uzmesh telefon i drndash. U tom sluchaju netjesh morati da razmishljash shta da radish, kako da se pozdravish itd...nego tje on tebi da pridje, pa tje od njega da zavisi "pozdrav".
Ako bash netjesh da stignesh prva, ti malo kasni (ne 20 minuta, nego MALO). U svakom sluchaju, dok prilazish/prilazi osmeh na lice, pa polako. Samo od sebe tje da dodje kako tjete da se pozdravite.

Dalje, pricha...Normalno je da tje da bude one odvratne, neprijatne tishine. Nishta strashno. Poslushaj ono shto je vetj neko rekao, izmisli shta ti se dogodilo usput, pa kazesh "jao, malopre, ja idem i......" pa tjete vetj pocheti oko toga, posle tje da se nadovezuju teme
(ljubim te, izbegavaj svO vreme i trebaM da...primetila sam u postovima =) )

Sigurno tje retji da ne zna gde tjete, vetj je na tebi. Zato ti uhvati, pa kreni negde u prazno, shetate, eto...

qq
kakvi problemi =) hehe

ako stignesh prva, sednesh na klupicu, uzmesh telefon i drndash. U tom sluchaju netjesh morati da razmishljash shta da radish, kako da se pozdravish itd...nego tje on tebi da pridje, pa tje od njega da zavisi "pozdrav".
Ako bash netjesh da stignesh prva, ti malo kasni (ne 20 minuta, nego MALO). U svakom sluchaju, dok prilazish/prilazi osmeh na lice, pa polako. Samo od sebe tje da dodje kako tjete da se pozdravite.

Dalje, pricha...Normalno je da tje da bude one odvratne, neprijatne tishine. Nishta strashno. Poslushaj ono shto je vetj neko rekao, izmisli shta ti se dogodilo usput, pa kazesh "jao, malopre, ja idem i......" pa tjete vetj pocheti oko toga, posle tje da se nadovezuju teme
(ljubim te, izbegavaj svO vreme i trebaM da...primetila sam u postovima =) )

Sigurno tje retji da ne zna gde tjete, vetj je na tebi. Zato ti uhvati, pa kreni negde u prazno, shetate, eto...

lepi saveti ali ovo crveno ....uh nece on ni primetiti nema on pojma o tome

Jaaaoj sta napraviste od obicnog dejta... Ma daj samo se opusti... Mislim da je bolje da dodjes posle njega (samo nemoj mnooogo) i pitas ga nesto na foru kad je stigao ili sl.. Ne svidja mi se to sta radis, nikad ne bih to pitanje postavila decku na dejtu, al doobro... Videces da ce sve biti ok... Ako je takav frajer kao sto ga opisujes ( ili bar umislja da jeste) onda veruj mi da nece dozvoliti da ti bude lose na tom sastanku... Veruj mi, jer ne bi zeleo da posle o njemu pricas kako ne zna da sklopi dve recenice... Inace, sto se tog ispaljivanja tice, to ti vec nije dobro. Ovih dana sam propustila skoro savrsenog decka zbog toga... (smrc,smrc)

Eeeeee sad mi pade na pamet !! A zashto ne bi pochela razgovor tako shto bi mu otvoreno rekla "Kako mrzim onu neprijatnu tishinu u pochetku, jel se deshavalo to tebi nekad sa devojkom...?" Mozda on pochne da ti pricha o ranijim iskustvima, a dalje naravno vec ce se pojaviti druge teme. Mislim ako nishta drugo, originalno je, i tako cesh se najlakshe opustiti, mislim ako bash neeeeeee znash shta da prichash. Shta da ti kazem...I josh jednom pitanje : "Jaooo Dacooo, gde ga nadje ?!! " :) :)

a ja ga ispalila vec nekoliko puta,i gle sad sam ponovo morala jel sam bolesna ali reko je da se ne ljuti i da ce mo se videti kad ozdravim.........i ja se vec premisljam!
nko mi reko skim se muvao preko poruka itd i ne znam,ta malena mi ide na ***** ne znam kako je mogo seljanka neka mala ruzna!i sad bas me briga ja se njemu svidjam al kako da sam budem snjim kad ja i ta glupaca ne mozemo da se merimo !
al molim se Bogu da ga ne ispalim ponovo,posle sastanka odlucicu sta cu!

Pazi šta ti kažem - na kraju će sve da ti propadne zbog tog "jesi - nisi, a u stvari ne znaš ni sama".
doh1.gif

2x ga ispalila...i 3ca sreca...Prvi put kad je trebalo,sve se lepo dogvorimo,sve super,uvece se cujemo,na taj dan on mene ujutru cimne,i ja nista...on slao poruke ja nista...posle mi napise samo 'ok shvatio sam'...i tu nista...ja iskuliram,i psole nekolko dana se sazalim posaljem mu poruku itd,sve opet kao pre,opet pocne ista tema,a ja utripvana bila oko sexa ne mozete da zamislite UZAS jedan...I ja reko sta cu sad...Volim ga,znam da cu da se kajem i patim ako to ne uradim,i ja reko sad cu nesto da uradim da se posvadjam sa njim...I posvadjamo se...I treci put se sretnemo na enkom rodju ljuti jedno na drugo i kao on meni 'nemoj zbog Tine da glumis ludilo da ne provali',i ja reko 'ja ne umem da se pretvaram,on kaze ne umem ni ja i poljubi me,...pomirimo se i posle mesec dana spavamo,...i jos smo zajedno

2x ga ispalila...i 3ca sreca...Prvi put kad je trebalo,sve se lepo dogvorimo,sve super,uvece se cujemo,na taj dan on mene ujutru cimne,i ja nista...on slao poruke ja nista...posle mi napise samo 'ok shvatio sam'...i tu nista...ja iskuliram,i psole nekolko dana se sazalim posaljem mu poruku itd,sve opet kao pre,opet pocne ista tema,a ja utripvana bila oko sexa ne mozete da zamislite UZAS jedan...I ja reko sta cu sad...Volim ga,znam da cu da se kajem i patim ako to ne uradim,i ja reko sad cu nesto da uradim da se posvadjam sa njim...I posvadjamo se...I treci put se sretnemo na enkom rodju ljuti jedno na drugo i kao on meni 'nemoj zbog Tine da glumis ludilo da ne provali',i ja reko 'ja ne umem da se pretvaram,on kaze ne umem ni ja i poljubi me,...pomirimo se i posle mesec dana spavamo,...i jos smo zajedno

ah kako je to romanticno da mi tako neko uradi ja nebi nista morala da radim on sve sam kaze i uradi

Neka jadna,zatvorise nam sve teme...Ne daju na sebe...aj da spamujemo
Bolje da odma bacim dokumenta,
jer nema vajde od mog argumenta,
jer i bez mene ti bit ćeš srećan
i zato si sad tako indiferentan.
Ti misliš čak i ovog momenta,
tol'ko si dobar od mog testamenta,
o Bože blagi kakav cinizam,
dokle to ide tvoj egoizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back