E, da, rokni nesto od alkohola malo pre dejta...cisto da ne budes bas svoja totalno...zna biti zaebano 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvi problemi =) hehe
ako stignesh prva, sednesh na klupicu, uzmesh telefon i drndash. U tom sluchaju netjesh morati da razmishljash shta da radish, kako da se pozdravish itd...nego tje on tebi da pridje, pa tje od njega da zavisi "pozdrav".
Ako bash netjesh da stignesh prva, ti malo kasni (ne 20 minuta, nego MALO). U svakom sluchaju, dok prilazish/prilazi osmeh na lice, pa polako. Samo od sebe tje da dodje kako tjete da se pozdravite.
Dalje, pricha...Normalno je da tje da bude one odvratne, neprijatne tishine. Nishta strashno. Poslushaj ono shto je vetj neko rekao, izmisli shta ti se dogodilo usput, pa kazesh "jao, malopre, ja idem i......" pa tjete vetj pocheti oko toga, posle tje da se nadovezuju teme
(ljubim te, izbegavaj svO vreme i trebaM da...primetila sam u postovima =) )
Sigurno tje retji da ne zna gde tjete, vetj je na tebi. Zato ti uhvati, pa kreni negde u prazno, shetate, eto...

2x ga ispalila...i 3ca sreca...Prvi put kad je trebalo,sve se lepo dogvorimo,sve super,uvece se cujemo,na taj dan on mene ujutru cimne,i ja nista...on slao poruke ja nista...posle mi napise samo 'ok shvatio sam'...i tu nista...ja iskuliram,i psole nekolko dana se sazalim posaljem mu poruku itd,sve opet kao pre,opet pocne ista tema,a ja utripvana bila oko sexa ne mozete da zamislite UZAS jedan...I ja reko sta cu sad...Volim ga,znam da cu da se kajem i patim ako to ne uradim,i ja reko sad cu nesto da uradim da se posvadjam sa njim...I posvadjamo se...I treci put se sretnemo na enkom rodju ljuti jedno na drugo i kao on meni 'nemoj zbog Tine da glumis ludilo da ne provali',i ja reko 'ja ne umem da se pretvaram,on kaze ne umem ni ja i poljubi me,...pomirimo se i posle mesec dana spavamo,...i jos smo zajedno
Hehehhe moj covjek!E, da, rokni nesto od alkohola malo pre dejta...cisto da ne budes bas svoja totalno...zna biti zaebano![]()