Van Damme
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
Hvala na objasnjenju ko je K.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bez uvrede, a jel ovo jagnje ?
Ma jok, to je samo jedna mala D.Ilirka.
bez uvrede,ajd pokazi nesto svoje.![]()
Ma nema uvrede nikakve, ako Bog da posle leta (tj. za Goru palim oko 24 jula i vracam se oko 15 avgusta) postavljacu slike svog Sharca jer cu doneti iz Gore (najverovatnije iz Restelice ili Broda), vec su mi drugovi nashli nekoliko zanimljiva shteneta pa cu odluciti sam koje cu doneti...
Napravicu posebnu fasciklu s mojim Sharcem...
pozdrav za sve![]()
![]()
najlepsa rasa na svetu je sar-planinac...
nije to sto je iz mojih krajeva ali ubedljivo je najlepsa i najbolja rasa, neko ce reci ovako npr za nemackog ovcara ili pit-bula ali retko koji pas moze da se meri s sar-planincem..posle leta pravim kuci i kupujem sarca da me cuva i pazi..pozdrav za sve..
koliko bi od prilike treba da bude i izgleda boks a sarpl,?
dali ima neko slike?
Slike boxova,nemam,inace isti mi sluze samo da imam gde zatvoriti pse,kada imam goste.Svo vreme psi provode pusteni u dvoriste,gde imaju sve potrebno za normalan zivot.
Ali ako vec niste u mogucnosti da su vam psi (pas) pustenen-i,onda je bolje box ,nego lanac.
Box ne bi smeo biti manji od 16m2.Sa kucicom u njemu.
za box sam i planirao da bude malo veci!!!
imam ja gde da ga pustim da seta po dvoriste ali se plasim da ce da mi preskoci ogradu kad jos malo poraste zato bi najvise da ga zatvaram i zbog gostiju,pa me zato zanimalo neke idelje za boksove od cega i neki izgled!!
vrlo dobro informacija!!!!
samo me zanima dali nece pas da kopa po tome?
i jer si sa strane uradio coklu pa punio?
i jer nije slabo ono za sarplaninca jer nece da probije?
izvini na mnogo pitanja!!!
ali su mi potrebne informacije!!
koji sloj prvo ide šljunak ili ?
jel ovo neki mix sa kangalom?
a kazi mi kako je najlakse da naviknes kuce u box?
jer ja ima nesto ogradjeno gde ga zatvaram ali uzasno cvili i kopa ispod ograde da prodje pa me zato i strah da ne kopa po tom box
skupio sam pare i sve sto mi treba samo se rzamisljam sta da mu stavim beton ili rizlu!!