ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.236
Tvrde pazar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona bi da uči.
Možda unuku da kupi koksgde u grobu da uci? Sta hoce ovaj metuzalem?
Štas' bolan ti tolikoo protiv momka iz Pubke Srpske? To su tamo najvjeći Srbi, razumiješ.
KO JE OVAJ IZ ZVORNIKA
BARJAKTAR
..ovi koji forsiraju caci narativ su tupavi a misle da su popili svu pamet ovog sveta...plus, Sarovicu ce na kraju VucicНије ми јасно ово серуцкање по тзв."ћацијима".Шта желите од њих?
Исмејавате их и вређате на сваком кораку, али када дођу избори, и просечан "ћаци" уме да заокружи на изборима листу и кандидата за председника.Чисто сумњам да ће "ћацији" гласати за пленумаше после овог 10-месечног пљувања по њима.У Србији има око 200 000 студената, и много више припростог света, па ви видите да ли вам се исплати то са "ћацијима".
На изборима мандате добија онај ко освоји највише галсова, а небитна је образовна структура бирача.И кадемик и неписмен човек имају само по 1 глас.
Шта ће им вода. Битно је да су против "блокада" и да "подржавају преЦедника".Jesu stanovnici Zrenjanina normalni?
Nemate vodu 25 godina.
STA JE VAMA?
To je nas kolega @đavolčićKO JE OVAJ IZ ZVORNIKA
BARJAKTAR
25 godina kupuju faking vodu aloop wtfШта ће им вода. Битно је да су против "блокада" и да "подржавају преЦедника".![]()
..pa kad su tupavi a misle da su popili svu pamet ovog sveta...plus, Sarovicu ce na kraju Vucic zahvalnicu da potpise
uradio je za njega i opstanak njegove vlasti vise nego svi ostali zajedno...
Шта ће им вода. Битно је да су против "блокада" и да "подржавају преЦедника".![]()
Haha. Gledao sam ceo prenos. Pa ovo je šou, koliko nepismenih i zaostalih ljudi imamo u Srbiji. Poražavajuće.Гледам ове "контраблокадере".
Da, ovo je bila premijerna-uvodna emisija, za vruću jesenVratio se sa odmora. Kreću nove epizode.
Ne znam ga. Vidiš da radi u građevini.