Шармантност као таленат у послу

Шарм не мора да буде у негативном контексту како Сара каже, већ напротив. А за одговор на шлихтаре већ знаш одговор. Образ и достојанство су важнији од новаца.
Знам, али ми говоримо о негативном контексту.
Mešaš babe i zabe, ne verujem da neko ko je na tom intelektnom nivou da sarmira i da zna da sebe proda" je glup....
Šarm je nacelo za jednu finu kompletnu osobu koja drzi do svoj integritet, koja svoj trud lepo prezenuje i trudi se da redovno sebe abdejtuje ...zaostali tupi ljudi su posebna vrsta.
E sad sto je u Srbuji devalviralo sve pa i vrednosti , i svaka iole silikonjara se domogne do nekog Medu preko gacice ...i odma bude opasna u svom kvazi poslu to je tema za opasnu diskusiju mada i tada nece da se nesto promeni.

Uostalo mozes ti da izvuces coveka iz blato ali ne blato iz coveka!
Људи који поседују шарм такође могу бити лењи, неодговорни, непоуздани, али ја нигде нисам написао да су глупи и да не знају да се продају, односно да себи обезбеде бољи статус.

Знам, али ми говоримо о негативном контексту.

Људи који поседују шарм такође могу бити лењи, неодговорни, непоуздани, али ја нигде нисам написао да су глупи и да не знају да се продају, односно да себи обезбеде бољи статус.
Ne zelim da izvlacim iz konteksta ali zar nemislis da neko ko firmu vodi u propast - radi glupost, taj i nije nesto pametan?
A da postoji izuzetci pa ima Drugar to svuda.

Ne zelim da izvlacim iz konteksta ali zar nemislis da neko ko firmu vodi u propast - radi glupost, taj i nije nesto pametan?
A da postoji izuzetci pa ima Drugar to svuda.
Већина радника, посебно на Балкану нема свест о томе. Овде се и даље цени ако си успео да надмудриш систем, некога приватно или своју фирму, зашто да не.
Сви предузетници су преваранти, које је поставио режим, који су преко везе успели у бизнису и то преко ноћи без труда ... а економијом и финансијама се баве лаици, уместо да питају људе који то најбоље знају, а ти људи ће им бесплатно дати савете у паузи испијања пива испред супермаркета.

Људи су често себични, није све у плати. И када уђеш у крцато пун бус ти вичеш ''мајсторе, затвори врата, каснимо !'', док ови који не могу да уђу вичу ''ајде има места у средини, померите се, нећемо мрднути са врата док не уђемо и ми''.

Колико често око вас примећујете да даме које поседују способност да шармирају некога доста лакше побољшавају своје позиције на послу, а при том не мислим на "оне" даме које то раде преко кревета већ оне које су онако закопчане до грла али су свесне својих шармирајућих способности плус су амбициозне и онда се као такве пробијају свуда док исте такве даме које не наступају толико пробојно углавном ретко побољшају своју позицију, ћуте и раде, нису у центру пажње и самим тим стагнирају.

... када ми шарм не пролази ...тада употребљавам шамаре

Свака му дала .. Све је ту .. и деклолтић .. и сукња изнад колена

130061
Ne znam jel si video nekad snimak sa tim likom. Poslala mi ga je prošle godine drugarica koja se oblači baš u tom fazonu jer je bila fascinirana kako taj lik piči na tolikim štiklurinama. Kao profi manekenka.

Back