Шармантност као таленат у послу

fanstebre

Poznat
Poruka
9.616
Колико често око вас примећујете да даме које поседују способност да шармирају некога доста лакше побољшавају своје позиције на послу, а при том не мислим на "оне" даме које то раде преко кревета већ оне које су онако закопчане до грла али су свесне својих шармирајућих способности плус су амбициозне и онда се као такве пробијају свуда док исте такве даме које не наступају толико пробојно углавном ретко побољшају своју позицију, ћуте и раде, нису у центру пажње и самим тим стагнирају.

Eh te zene...Prefrigana bica, tacno mogu da vide gde imaju prodju i onda tu dodaju jos malo svog umeca..
Ali nije ni na otmet tamo gde ne vide prodju, pokusace svakako 😅🤗
Мислим, ја не осуђујем такве жене. То су по мени озбиљне јаке жене, самопоуздане, свесне себе. Схватиле су правиле игре на време и сад већина нас мушкараца да се стави у улогу неког власника фирме и слично, од две жене са сличним радним квалитетима сигурно би пре одабрао ону која је шарманта и која имају појаву да ти је просто пријатно да је ту јер вагиноманипулација је најстарији метод промовисања и ширења бизниса одувек био, јесте и биће. Свака фирма увек вапи за лепим женама јер лепе жене су магнет за партнере и мотивација за оне који ту раде. Можемо ми то да осуђујемо до сутра али то је тако. При том наравно не мислим на ону крајност где се дође до кревета, то је већ нешто што може да се осуђује.....али и тога има па готово подједнако.

Колико често око вас примећујете да даме које поседују способност да шармирају некога доста лакше побољшавају своје позиције на послу, а при том не мислим на "оне" даме које то раде преко кревета већ оне које су онако закопчане до грла али су свесне својих шармирајућих способности плус су амбициозне и онда се као такве пробијају свуда док исте такве даме које не наступају толико пробојно углавном ретко побољшају своју позицију, ћуте и раде, нису у центру пажње и самим тим стагнирају.
Postoje poslovi koji zahtevaju takvo ponašanje, obično rad sa klijentima.

Šarmirajuća sposobnost je skroz legitimna. Koska je što se ni to ne gleda u Srbiji tako da...

Мислим, ја не осуђујем такве жене. То су по мени озбиљне јаке жене, самопоуздане, свесне себе. Схватиле су правиле игре на време и сад већина нас мушкараца да се стави у улогу неког власника фирме и слично, од две жене са сличним радним квалитетима сигурно би пре одабрао ону која је шарманта и која имају појаву да ти је просто пријатно да је ту јер вагиноманипулација је најстарији метод промовисања и ширења бизниса одувек био, јесте и биће. Свака фирма увек вапи за лепим женама јер лепе жене су магнет за партнере и мотивација за оне који ту раде. Можемо ми то да осуђујемо до сутра али то је тако. При том наравно не мислим на ону крајност где се дође до кревета, то је већ нешто што може да се осуђује.....али и тога има па готово подједнако.
Ni u jednom mom segmentu pisanja nije upotrebljeno osudjivanje, bar nisam tako mislio dok sam pisao, cilj mi je vise bio "kompliment" podeliti, jer je to neka vrsta prednosti, mi muskarci ne umemo tako...

Ni u jednom mom segmentu pisanja nije upotrebljeno osudjivanje, bar nisam tako mislio dok sam pisao, cilj mi je vise bio "kompliment" podeliti, jer je to neka vrsta prednosti, mi muskarci ne umemo tako...
Оградио сам себе од осуђивања, нисам мислио на тебе, а твој пост сам цитирао да се надовежем.

O umete, umete itekako
Али с обзиром да углавнон мушкарци владају женски шарм је учинковитији :okok:

To ne važi samo za žene, people skills su uvek bitne, kao i ambicioznost.

Onaj ko "samo radi svoj posao" i "ne želi da ga niko dira" neće napredovati, jer nikome ne treba takav lider.

Mnogo su veći problem agresivno ambiciozne osobe, i žene i muškarci, gde ih neko vreme menadžment može voleti ali ih kolege preziru, to često pukne.

Social climbing
Rade i muškarci, ali se pažnja obraća samo na žensko ponašanje.

Свака му дала .. Све је ту .. и деклолтић .. и сукња изнад колена

130061

Доказано је да на послу најбоље профитирају шлихтаре и политичко орјентисани.
На Балкану и посебно у државном сектору.

Али, крени од себе, замисли да си се мучио 5-10 година да створиш неку фирму и онда запослиш неке људе од којих имаш само штету, не одржавају или повећавају продуктивност, нису стручни, одговорни, поуздани, проактивни, не унапређују знање ....већ имају шарм, способност да буду шлихтаре, да манипулишу и чланску карту.
Да ли би ти задржао те људе, да ли би их плаћао за свој нерад и штету коју чине твом послу ?

Али, крени од себе, замисли да си се мучио 5-10 година да створиш неку фирму и онда запослиш неке људе од којих имаш само штету, не одржавају или повећавају продуктивност, нису стручни, одговорни, поуздани, проактивни, не унапређују знање ....већ имају шарм, способност да буду шлихтаре, да манипулишу и чланску карту.
Да ли би ти задржао те људе, да ли би их плаћао за свој нерад и штету коју чине твом послу ?
Шарм не мора да буде у негативном контексту како Сара каже, већ напротив. А за одговор на шлихтаре већ знаш одговор. Образ и достојанство су важнији од новаца.

Mešaš babe i zabe, ne verujem da neko ko je na tom intelektnom nivou da sarmira i da zna da sebe proda" je glup....
Šarm je nacelo za jednu finu kompletnu osobu koja drzi do svoj integritet, koja svoj trud lepo prezenuje i trudi se da redovno sebe abdejtuje ...zaostali tupi ljudi su posebna vrsta.
E sad sto je u Srbuji devalviralo sve pa i vrednosti , i svaka iole silikonjara se domogne do nekog Medu preko gacice ...i odma bude opasna u svom kvazi poslu to je tema za opasnu diskusiju mada i tada nece da se nesto promeni.

Uostalo mozes ti da izvuces coveka iz blato ali ne blato iz coveka!

Back