- Poruka
- 89.439
И сад да ти верујемо на реч?netacno

Објасни...
И ја тако могу да идем по форуму и иза 90 % коментара да напишем нетачно...

Чему то служи?
А није ни шармантно...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И сад да ти верујемо на реч?netacno

mozda je tebi smesno meni nije
harizma se isto moze razvijati kao i sarm
![]()

nece je imati nikada jer je ne razvijaju
i ti se podsmevas a ne ja![]()

И сад да ти верујемо на реч?
Објасни...
И ја тако могу да идем по форуму и иза 90 % коментара да напишем нетачно...
Чему то служи?
А није ни шармантно...

U pravu si,podsmevam se...ako je to nacin da izbegnes odgovor,u redu.![]()

A oćeš da me primiš na kurs?
Imače priznajem da sam glup za tu harizmu. Za šarm ajde i da shvatim da je to dopadljivost,ali šta je harizma. Ja mislim da je razlika između to dvoje kao između boce i flaše.![]()

A iz cega je razvijas?
Mozda ti ipak treba malo podloge?
Oprosti na smehu,ipak je ovo "tvoja tema".
Sama si rekla da neke osobe poseduju harizmu,a neke je nikada nece imati...dogovori se,pa se onda podsmevaj.![]()
a koje je pitanje![]()
Не умем...pa napisi ti nesto sarmantno![]()

Kojatkin je bio, najblaže rečeno, čudan. Nije bio ni duhovit, ni lep. Imao je sitne pacovske oči, sa zubima je slabo stajao. Teško da je mogao da popije kafu a da nosinu ne umoči u šoljicu. Ne preterujem, i reč "nosina" je previše blaga. O njemu su pričali sve najgore. Bio je bolji radnik nego čovek, a većeg neradnika nadaleko nije bilo. On nikom na svetu nije bio simpatičan.
Ipak, Besmrtna je okrenula njegov telefonski broj. Čitav dan je čamila sama, i malo je više popila. Nadala se da mu nije velik samo nos. A i gajba mu je bila blizu, nije morala dugo da čeka. A i broj mu je bio lak za pamćenje: 064 213****![]()

Kojatkin je bio, najblaže rečeno, čudan. Nije bio ni duhovit, ni lep. Imao je sitne pacovske oči, sa zubima je slabo stajao. Teško da je mogao da popije kafu a da nosinu ne umoči u šoljicu. Ne preterujem, i reč "nosina" je previše blaga. O njemu su pričali sve najgore. Bio je bolji radnik nego čovek, a većeg neradnika nadaleko nije bilo. On nikom na svetu nije bio simpatičan.
Ipak, Besmrtna je okrenula njegov telefonski broj. Čitav dan je čamila sama, i malo je više popila. Nadala se da mu nije velik samo nos. A i gajba mu je bila blizu, nije morala dugo da čeka. A i broj mu je bio lak za pamćenje: 064 213****![]()

Sta mislite
zasto su neki ljudi sarmantni a neki ne
Kad je neko lisen sarma sta mu nedostaje...???
I sta je za vas sarmantna osoba ?
![]()
Postoji neko stivo..literatura..knjige..internet pa se lako nauci

Sarm se ogleda u postupcima neke osobe a harizma u samoj pojavi.
Sarmantnu osobu sagledavamo kroz njene postupke,potrebno je nesto da uradi da bi nam bila simpaticna, ljupka i sl. dok je harizmaticnoj osobi dovoljno samo da se pojavi, stoji i zraci necim posebnim i neobjasnjivim, a ujedno osvajajucim .