Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Razgovara Perica sa Bogom:
• Bože, voleo bih da sagradiš most koji povezuje Evropu i Ameriku.
• Ne mogu Perice. Okean je to, nemirna voda, velika razdaljina. Most bi bio nestabilan. To je gotovo nemoguće.
• Dobro. Onda mi objasni zašto su žene takve, da im ništa ne odgovara, šta god da uradimo. Čas se smeju, čas plaču, čas besne...
• Dobro de Perice, reci mi sa koliko traka želiš most?

"Zdravo" (možda novi prijatelju) izvini na rukopisu žurim u školu NEMOJ ODMAH BACATI JARO ........Možda sam jako mlad za tebe imam 19.5 god. ali evo u čemu je stvar. Ja sam ti pravo iz Bosne(nemam čakije) neboj se "e " imam jaku želju prije svega da te upoznam. 'Oh izvini malo čas reče iz Bosne a ne reče grad daleko "Točo" od tebe iz "BIHAĆA" sam avnojskog grada znaš i sam. ......Ja se bavim muzikom 10. ravnih godina. završio nizu 6 god a sad i srednju muzičku (ubrzo) 4ta godina (maturant) je'li .E. sviram gitaru, klavir, orgulje, najbolji pjevač u čaršiji a sto je još bolje od ovog dobro lupam "BUBANJ" to je bit ovog pisma. .....Sve je ozbiljno. Ja sam stari. mlad a i perspektivan bolji sam od: sviju ovih popišljivih bubnjara iz naših grupa. Samo tebe cijenim,Kepu, Garu (leb isol) a onaj Čočorovski Dimitar ono je promašaj ima neki fazona ali brate ništa. .........E ovako imam jaku želju da ti pravo kažem da sviram stobom . Ja to mogu ja sam generacija "Mocarta Betthovena, osjećam to majkemi ja živim skromno veoma. Imao sam "HOLLYWOOD" bubanj pa prodao da dam tati za ciglu(za kuću) i tako svirao svirao. ......Ako nemogu biti tvoj bubnjar onda mi daj savjet gde ću naći takve kao što si ti. Ćao Moj nadimak Migos.

Pismo grupi smak, :)

Na sajtu http://www.smak.org.yu/ (odlican sajt!!)

Našla Ciganka u nekom kontejneru detektor laži. Sriče u sebi tekst na ambalaži "reaguje i na glas ispitanika". Odnese ga kući da proveri koliko je sin laže oko škole. Dođe kući, uključi ga i stavi na sred stola.

- A, bre, Čombe, da te pitam, kako, bre, u školu?

- Kevo, danas sam dobijo ćistu peticu!

- Biiip!

- U stvari, kevo, dobijo sam tri manje...

- Biiip!

- Ma, dobijo sam keca, kevo!

- Sram te bilo, Čombe. Ja kad sam išla u školu imala sam sve petice!

- Biiip!

Ubacuje se tata-Ciga u dijalog:

- Ja kad sam iš'o u školu...

- Biiip!

- Ćale, ti nisi iš'o u školu!?

- More, gasi, bre, to! Ja sam ti otac i...

- Biiip!

www.sezampro.net ........ vic dana

Chula sam dobar fazon kako da se oslobodish rodbine,narochito starih tetki,ako te gnjave prichama o udaji.
Te stare tetke na porodichnim venchanjima pribiju se uz mene,uhvate me pod ruku i shapucu:
-Ti si sledeca!
Prestanu tek kad pochnem da radim istu stvar njima na sahranama.

neurokrem2007ij0.jpg

mada..............koja vlada?

GRAD U KOME ĆE SVE ODLUKE DONOSITI ŽENE GRADI SE U KINI

Muškarci da slušaju

Kineska vlada je dozvolila da se u distriktu Šangkjao na površini od 2,3 kvadratna kilometra napravi prvi svjetski "grad žena", u kome će pripadnice ljepšeg pola donositi sve odluke i kažnjavati neposlušne muškarce. Slogan: "Žene nikad ne griješe. Muškarac ne smije odbiti zahtjev žene" biće izložen na gradskoj kapiji.
"U svakoj grupi koja uđe u grad, ženski članovi vode glavnu riječ. Upravo pišemo statut, u kojem će biti navedeno za šta bi muškarci trebalo da budu kažnjeni i kako. Na primjer, ako odbiju naredbu žene moraće da kleče na neravnoj drvenoj podlozi ili će prati suđe u nekom od restorana", objašnjava Li Jigang, direktorka turističkog biroa Šangkjao distrikta.

http://www.vijesti.cg.yu/naslovna.php?akcija=vijest&id=232958

Stari arapin zivi vec vise od 40 godina u Cikagu.

Rado bi zasadio krompir u svom vrtu, no star je vec i nema vise
snage za takav posao.
Ima sina koji studira u Parizu tako da mu je poslao e-mail.
"Dragi Ahmede, jako sam zalostan sto ne mogu zasaditi krompir u
mom vrtu. Siguran sam, da si ovdje, sigurno bi mi pomogao.Puno te voli tvoj tata"
Ubrzo je starac dobio e-mail slijedeceg sadrzaja:
"Dragi tata, ni u kom slucaju ne kopaj po vrtu.Tamo sam, naime, "ono" sakrio.Puno te voli, tvoj Ahmed"
Nije proslo niti 10 sekundi, sjatila se americka vojska, marinci,FBI i CIA u kucu starog Arapina.Prekopali su cijeli vrt, svaki milimetar, no nisu nista nasli.
Istog dana, dobije starac jos jedan mail od sina:
"Dragi tata, sigurno je tvoj vrt vec temeljito prekopan, tako da sada mozes zasaditi krompir.Nazalost, vise od toga nisam odavde mogao ucitini.Voli te tvoj Ahmed."

Dečja usta

Nekoliko autentičnih dečjih "umovanja"

Dvorišni patuljci imaju crvene kape, tako da ih ne pogazimo kada kosimo travu.

U subotu je tata pobedio na izložbi pasa.

Moji roditelji samo kupuju sivi papir za WC, jer je taj već korišćen pa je jeftiniji.

Adam i Eva su živeli u Parizu.

Breskva je nešto kao jabuka, samo s tepihom okolo.

Kada bismo jeli bolesne krave, dobili bismo ISDN.

U crvenom krstu se žene i muškarci posvećuju ljubavi, neki to rade besplatno, drugi za to uzimaju pare.

Šibice uvek valja sakriti da ne biste dobili malu decu.

Moj ujak je odveo svinju iza kuće i zaklao je zajedno s dedom.

Seljaci svaki dan moraju dojiti krave.

Žalio se Lala na regrutaciji da slabo vidi. Poslali ga u Novi Sad pred vojnu komisiju. Lekar mu kaže:
• Pročitaj onu parolu.
• Koju parolu? - pita Lala.
• Onu na tabli.
• Izvin'te, na kojoj tabli?
• Pa onoj na zidu.
• Budte ljubazni, pokažite mi taj zid.
Oslobođen vojne obaveze, odlazi Lala u bioskop da prekrati vreme do polaska voza za Orlovat. Završio se film, upalilo se svetlo. Lala ugleda pored sebe zapanjenog predsednika vojne komisije. Šta će sad? Brzinom munje sevnu mu spasonosno pitanje:
• Izvin'te, ide l' ovaj autobus za Liman?

popio sam taman :):):)

ali kritiku prihvatam i evo jos jedan da se iskupim :)

Mladi par nikako da napravi dete. Žena nikako da zatrudni pa ide od doktora do doktora, ali svaki veli kako je sve u redu s njom, možda je problem u njemu. Ide i on od doktora do doktora, ali i sa njim je sve u redu. Niko nema objašnjenja šta bi to moglo biti. Jednog dana čuju oni za američkog naučnika, doktora, koji navodno čuda radi na tom polju. Oni ni pet ni šest, odmah u avion i preko bare, iako ne govore ni reč engleskog. Stigoše oni kod njega i nekako objasne situaciju, a doktor pokretima zatraži da hoće videti kako to oni vode ljubav. Oni malo sramežljivo počnu i taman se ufurali, kad viče doktor:
• Stop, stooop!!!
Trči on do svog pisaćeg stola i da im neki papirić. Bračni par skroz srećan se vrati nazad u zemlju i posle sletanja - odmah u prvu apoteku. Pitaju apotekarku:
• Imate li Triteoterol-a?
Apotekarka:
• Molim?
Ponovo bračni par:
• Treba nam Triteoterol!
• Ne, nemamo tako nešto. A za šta je taj lek?
Kaže par:
• Ne znamo ni mi - i pokažu papirić.
Pogleda apotekarka papirić i kaže:
• Ali tu ne piše Triteoterol, nego "Try the other hole!"

proka1:
GRAD U KOME ĆE SVE ODLUKE DONOSITI ŽENE GRADI SE U KINI

Muškarci da slušaju

Kineska vlada je dozvolila da se u distriktu Šangkjao na površini od 2,3 kvadratna kilometra napravi prvi svjetski "grad žena", u kome će pripadnice ljepšeg pola donositi sve odluke i kažnjavati neposlušne muškarce. Slogan: "Žene nikad ne griješe. Muškarac ne smije odbiti zahtjev žene" biće izložen na gradskoj kapiji.
"U svakoj grupi koja uđe u grad, ženski članovi vode glavnu riječ. Upravo pišemo statut, u kojem će biti navedeno za šta bi muškarci trebalo da budu kažnjeni i kako. Na primjer, ako odbiju naredbu žene moraće da kleče na neravnoj drvenoj podlozi ili će prati suđe u nekom od restorana", objašnjava Li Jigang, direktorka turističkog biroa Šangkjao distrikta.

http://www.vijesti.cg.yu/naslovna.php?akcija=vijest&id=232958

Eee to vredi pa da se konacno vidi sta ce biti... A ne ono "da zene vladaju nbilo bi ovako i onako"

Могуће да је било, али ипак је новосадски виц. ;)

Dode Amerikanac u Novi Sad i sedne u taxi da malo
pogleda grad. Vozi se tako on kraj SPENSA pa pita
taxistu:
-Sta vam je ovo?

-To je poslovna zgrada i sportski centar u jednom.

-Kod nas u Americi takvu zgradu naprave za 7 dana.

Voze se dalje, prolaze kraj MASTER centra Novosadskog
sajma, kad opet pita Amer:

-A sta je ovo?

-To je sajam.

-Kod nas u Americi takav sajam naprave za mesec
dana...

Taxista vec polako ludi, vozi dalje i dodu do
Petrovaradinske tvrdave.

-Ova lepa gradevina, sta je to?

-Nemam pojma. Toga jutros nije bilo...

by nsbee

Back