Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedan bračni par odlučio je da ove zime provede jednu nedelju u južnim krajevima. Iz poslovnih razloga, muž je otputovao jedan dan pre svoje žene. Kada je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio svoj labtop i odmah poslao mail svojoj ženi. Međutim u E-mail adresi izostavio je jedno slovo tako da je mail stigao udovici koja je upravo pokopala svoga muža.
Ta ista, upravo je pregledala svoju postu, kako bi eventualno pročitala izjave saučeaa svojih prijatelja i poznanika...
Njen sin uđei u sobu i vide svoju majku kako onesvešaćna leži na podu.
Njegov pogled pada na monitor gde je pisalo:

Za: moju preostalu ženu

Od
: njenog prerano otputovalog muža

Predmet: stigao sam

Najdraža, upravo sam stigao. Već sam se snašao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak!

Želim ti lep put i očekujem te.

S ljubavlju tvoj muž!

P.S. Pakleno je vruće ovde dole!!!

Muz i zena odluce da odu na odmor na jezero poznato kao meka i raj za ribolovce. Muz obozava da u ribolov izadje u cik zore, a njegova zena obozava da u miru cita knjige.
Jednog jutra se muz posle nekoliko sati ribolova vratio i odlucio da ce da malo dremne a zena je tada resila da se sama izveze malo camcem na jezero premda se na njemu sama bas i nije najbolje snalazila. Upali motor i izveze camac na jedno usamljeno mesto, baci sidro, izvadi knjigu i nastavi da uziva u tisini i da cita svoju knjigu.
Tuda naidje ribolovni inspektor u svom camcu, pristane uz zenin camac i kaze:

«Dobro jutro gospodjo. Sta to radite?»
«Citam knjigu» odgovori ona (i pomisli «zar to nije ocigledno?»)
« Nalazite se na delu jezera rezervisanom za sportski ribolov» obavesti je inspektor.
«Zao mi je gospodine, ali ja ne pecam. Ja samo sedim u camcu i citam knjigu.»
«Da, ali u camcu imate sav pribor potreban za pecanje i sto se mene tice mogli bi sa pecanjem otpoceti svakog trenutka. Bicu primoran da vas povedem sa sobom do stanice i da protiv vas podnesem prijavu» rece on.
«Ako vi to zaista i uradite onda znajte da cu i ja protiv vas podneti prijavu, ali zbog silovanja» odgovori mu zena.
«Ali, pa ja vas nisam niti dotakao!?» rece inspektor.
«Da, ali vi za to imate sav potreban pribor i sto se mene tice mogli bi sa tim otpoceti svakog trenutka ...»
« Dovidjenja gospodjo i uzivajte u ovom lepom danu ...»

NARAVOUCENIJE:
Ne ulazi u raspravu sa zenom koja cita. Vrlo je verovatno da ona ume i da misli.

vesti iz njihove "lepe i nezavisne "
novine "vijesti" danas:

Andrija Laković (penzioner) - Smatram da bi Elektroprivreda trebalo da otpiše dugove koji su stariji od godinu dana, iako je to na njihovu štetu. Računi za struju nijesu veliki, ali su primanja građana mala i ne mogu, pored svih obaveza, da istrpe i plaćanje računa za struju. Trebalo bi svi da štedimo. Otpisom duga sigurno bi bili oštećeni oni koji uredno plaćaju struju, ali oni vjerovatno i imaju novca za to.

jos malo iz istih novina:

- To je takođe učinjeno iz čisto političkih razloga. Ujedno, to je pokušaj da se srpski jezik izbaci iz terminologije u Crnoj Gori, a maternji jezik je floskula koja će poslužiti za uvođenje crnogorskog. Dosadašnji naziv smeta onima koji su nastrojeni antisrpski, koji hoće separatistički da posmatraju sve stvari. Na djelu je nečije htijenje da se odvoji od korpusa srpstva u cjelini. Takođe, dijete ne zna kojim jezikom govori kada mu se tako postavlja naziv predmeta. Ono gubi identitet. Uostalom to je i suština - da se izgubi pravoslavno-srpski identitet u Crnoj Gori. U Ministarstvu prosvjete su i rekli da žele da stvore novi mentalitet i novi identitet ljudi po nekom mondijalističkom rezonu. Oni žele da promijene svijest ljudi da bi napravili novog čovjeka po njihovoj mjeri. A, taj novi čovjek je u Crnoj Gori, sudeći po dosadašnjem režimu, jer ne znam kako će biti u buduće, bio antisrpski.

Opasnost na poslu.....jezivo!

danger1bq8.jpg

danger2dj2.jpg

danger3tt6.jpg

danger4vc7.jpg

danger6qd5.jpg

danger7tl8.jpg

danger5da8.jpg

Back