Sarajevo slavi Bajdenovu izbornu pobedu

Mani se tih mitomanija, gdje su masovne grobnice iz tih logora, puna Bosna je masovnih grobnica koje su Srbi napravili, navedi mi gdje su leševi Srba dovozeni kamionima i bacani u rupe u BiH.
Nepostojanje dokaza NIJE dokaz nepostojanja dokaza! Nacrtano za mentalno ograničene: Ne znamo gde je pokopan Draža Mihailović! To onda znači da je ŽIV?

Tarčin ili Kazani su Mitomanija?
Nisi dao odgovor na pitanje.Svakako da su se loše stvari dešavale kao provociranje ili samaranje vojnih zatvorenika što je loše naravno ali nema masovnih grobnica iz tih logora. Srbi su ubijali masovno ljude u logorima i bacali u jame, zastrasivali stanovnistvo i sistematski pokušavali da rastjeraju stanovnistvo da bi ostalo na teritoriji RSa maksimalno 5 % drugih. To je ogromna razlika sa muslimanima ako se u nekom logoru nadje neki balija i isamara nekog. Nebo i zemlja razlika, sistematsko ubijanje i protjerivanje i incidenti.

Poslednja izmena:
Da, a suština je da su Srbi držali grad pod opsadom, mlatili ga svakodnevno granatama i snajperima i da ih zato tamo sad ima 80-90% manje. Jbg, ne možeš rokat grad četiri godine i očekivat da ćeš bit omiljen i da nećeš trpit posljedice svojih nedjela.
Ma da... Srbi agresori, tzv. 'bošnjaci' se samo branili bla, bla..... A ko, kada gde i sa čim je ubio onih stradalih 30 000 Srba, vojnika i civila?
https://sr.wikipedia.org/wiki/Рат_у_Босни_и_Херцеговини

To po onoj, moji i ja bombardiramo grad i držimo pod opsadom pune četiri godine i onda se čudim što nakon rata mojih i mene tamo više nema?
Kad bi mene neko protero iz Niša (ne ulazim u to ko i zbog čega) ja bi se pepeo gore na Delijski vis pa bi ga gadjao ne 4, nego 40 godina.
Stapkao bi ga da ga nema.
Bilo, ne povratilo se.
Ljudi moraju terati dalje za dobrobit budućih generacija.

Traje li još slavlje? Jeli počelo slavlje radi pobjede Azera? Isto i za Srbe, jeste se uspili pribrati nakon Trumpovog poraza? Ili se još nalaze da će nešto iskemijati?
Ako hoćemo imati svetlu budućnost, trebamo se spremiti, isprovocirati amere i onda im razvaliti njuške da im više ni ne padne na pamet da prismrde na Balkan! Npr. kako su ih lepo vijetnamci disciplinirali! :bravo:

Ako hoćemo imati svetlu budućnost, trebamo se spremiti, isprovocirati amere i onda im razvaliti njuške da im više ni ne padne na pamet da prismrde na Balkan! Npr. kako su ih lepo vijetnamci disciplinirali! :bravo:
Ajde ne seri gluposti nego pripremite darove za novog sultana dok vam nije posla rojeve dronova samoubojica i ubojica iznad glava...

Ajde ne seri gluposti nego pripremite darove za novog sultana dok vam nije posla rojeve dronova samoubojica i ubojica iznad glava...
I šta bi ameri postigli sa tim dronovima u Srbiji? Ugrozili i ruske interese? Amerima sada trebaju dve budale koje su spremne međusobno zaratiti, a oni bi tajno kreditirali obe strane, a posle ubirali kamate, kao u WW2!

Ne traži povoda, već samo čeka da EU/NATO još više potone u svakom pogledu, a onda će (možda) da udari bez povoda? I onda ćemo stvarno da vidimo šta je taj NATO! Lako je bilo Srbiju bombardovati.... nakon što je dogovoreno sa ZLOBOM! :bravo:
Nisi vise moderator na filateliji ?
Gledas u suljpu i mozes precizno da utvrdis kada ce da potone Nato i EU ?
:D

Back