Пројекат Сава-Дрина-Јадран на издисају, шта ће бити друго.Čim si ti zadovoljan, a normalan narod se iseljava, nešto nije u redu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пројекат Сава-Дрина-Јадран на издисају, шта ће бити друго.Čim si ti zadovoljan, a normalan narod se iseljava, nešto nije u redu.

Jel ti to nešto o velikosrpskom projektu. Nije valjda da su htjeli izaći na Jadran, ccПројекат Сава-Дрина-Јадран на издисају, шта ће бити друго.![]()

Шта уради несрећни Алија, бар ентитет да се у Санђаку мог`о исчупати.Jel ti to nešto o velikosrpskom projektu. Nije valjda da su htjeli izaći na Jadran, cc![]()
Ne prosipaj se.Vecina se vratilo posle rata...Cak i ja znam neke porodice koje su se vratile.
То је његово законско правоNe prosipaj se.
Miran bidi mod! Ovde je dozvoljeno iznositi SVOJE misljenje, a ne samo TVOJE....Ne prosipaj se.
Kao što se da vidjeti tvoje mišljenje je i dalje tu. Samo što je netačno. Jedno 95% Srba se nije vratilo u Sarajevo.Miran bidi mod! Ovde je dozvoljeno iznositi SVOJE misljenje, a ne samo TVOJE....
Sreca je da ovde ima mnogo netacnih misljenja.Kao što se da vidjeti tvoje mišljenje je i dalje tu. Samo što je netačno. Jedno 95% Srba se nije vratilo u Sarajevo.
Ti si poznat po tome što iznosiš neistine.Sreca je da ovde ima mnogo netacnih misljenja.
Da su sva tacna - ne bi imali o cemu da diskutujemo, mogli bi da se razilazimo...
Ja ovde najmanje neistina iznosim.Ti si poznat po tome što iznosiš neistine.
Ja ovde najmanje neistina iznosim.

Ti si placeni lazov ovde.
To si ti.placeni lazov
Прво, немој да спомињеш тај период када сте имали неку цркву, јер тада сте били Срби. Ваша историја потурица почиње са исламом и ислам вам је све и нација и вера и политичка идеологија. То је ваш избор и ја то поштујем.
Ми се рецимо не стидимо својим паганских корена и они су такође део нашег колективног идентитета, ми читамо о томе, проучавамо, проналазимо традицију која је преживела све ово време и која је у симбиози са СПЦ.
Друго, да ли ти знаш каква је била држава СССР и колико је она радила на сузбијању верских права ? Да ли ти знаш да је Стаљин у сред Москве сравнио са земљом храм Христа Спаситеља ?
И сада причаш о бугарским комунистима који су носили на челу петокраку, а у десној руци крст и још насилно покрштавали Помаке.
Vecina se vratilo posle rata...Cak i ja znam neke porodice koje su se vratile.
To prikrivanje razmjera zločina pokazuje da su vodili računa o pravnom aspektu, nisu žalili truda da legalizuju genocid.
Pri tome su kod pravljenja sekundarnih i tercijalnih grobnica bagerima iskasapili tijela žrtava genocida. Tako je Milošević stekao ime Balkanski kasapin.
Kao što se da vidjeti tvoje mišljenje je i dalje tu. Samo što je netačno. Jedno 95% Srba se nije vratilo u Sarajevo.
To nisu bili civili vec vojnici 28 divizije muslimanske vojske koji su se probijali u borbenoj koloni prema Tuzli i prilikom proboja dozivjeli strahovite gubitke u borbama a velike gubitike muslimani su nanjeli sami sebi jer je doslo do medjumuslimanskih sukoba u koloni
O tome govori Sadik na od 3 minuta i 40 sekunde sukobi u koloni medju samim muslimanima
Ima. SDA i Alija.A ko je tebe istjerao iz Sarajeva? Ima li taj čovjek ime ili ste slušali Momu Krajišnika?
Hrvati Muslimani kao i Albanci na KiM su vazalske vojske bile u ono vreme. Prvo dvoje su odrodi , vazali , zarad interesa.A ni Hrvati ne valjaju, pa Albanci pa nisu ni Makedonci, Bugari nikakva nacija???? Samo Srbski nebeski narod![]()
Srbi protjeraliHrvati Muslimani kao i Albanci na KiM su vazalske vojske bile u ono vreme. Prvo dvoje su odrodi , vazali , zarad interesa.
Nisu postali turci ili austrougarsko vojvodstvo jer su lepi.
Srbi su Vam prognali tvorce, i to oslobodjenje Srba je za vas okupaicja. Jasno.
Razumem Vaše gledište.
To ne menja činjenicu da ste vazalska vojska, Turskih osmanlija a potom fašističke nemani.
Ko god se borio protiv Vas je samim tim u pravu i na pravoj strani.
Ima. SDA i Alija.
Komšije. Kada te baš interesuje. Naravno do današnjeg dana niko od njih nije odgovarao. Niti će.Kad ćeš jednom biti čojk? De napiši ime onoga ko te istjerao! Ko ti je došao na vrata?
iseljavaju se muslimaniČim si ti zadovoljan, a normalan narod se iseljava, nešto nije u redu.
Mislim da su izvrsili samoubistvo to jest sami sebe upucali.Изброја он лично 7000 цивила и не трепну. Где су они који су покушали да се под оружјем пробију, па изгибоше? Где су он који се међусобно побише? Сваке године додају по неку "жртвту", мада ту има и живих људи. А Немци су у Крагујевцу и Краљеву из освете стрељали хиљаде ђака и нису се ни извинили. Срам те било. Знам да те гризе савест због дезертерства, али ово је баш огавно.