Ne lupaj lebati. Kada je KPH formirana bili su u Spaniji. Tako da su bili dosledni antifasti. Ne znas istoriju levice i ne trudis se da je naucis. Zeli da ova zemlja ostane sakata i da ima samo desnicu. I to konzervativnu po mogucstvu. Zadojen si brate.
Каква везе има када је основана са овим споразумом!Па и тамо су ишли да уведу комунистичку диктатуру, нису успели фашисти су били јачи, због чега би друго ушли у грађански рат у другој земљи.И наравно доследно потписали пакт са Хитлером.
О мојим политичким ставовима тек још мање знаш па не износи нешто што ти је непознато.
Nemas dokaz da su ista potpisali. Niti se igde pominje da je bilo sta potpisano. Ako je nesto i postojalo rec je usmenom dogovoru nekoliko desnih skretnicara. Kao sto su Bugarasi iskljuceni iz partije jer su prihvatili okupaciju.
Поставио сам и усташке изворе и саме комунисте па се ти сада прави као да то не постоји ако ти је лакше.
Не видим да је било ко од њих искључен из партије због тога, и то да се зна.
Gluposti. Ne postoji ta izjava.
Ако мислиш на Брозову изјаву позивају се на Душана Биланџића, члана Политбироа ЦК, а изречена је у Београду на неком састанку ЦК КПЈ, десетак дана по уласку у Београд 1944 године.
https://www.in4s.net/tako-je-govorio-broz-srbi-za-50-godina-nece-znati-ko-su-za-100-nece-postojati/
а тако се и понашао.
А и Капичићева изјава стоји:
и поред његовог млатарања о свему и свачему касније.
Човек признао ратне злочине и ништа, мртав ладан....
Vazda je bilo izdajnika. I jeste, bezali ste. Nikakve bede nije bilo Sovjetski savez je najbogatija, najveca i najsnaznija drzava u istoriji kojom se rukovodilo iz Moskve. Kao sto je i Federativna Jugoslavija bila najveca, najbogatija i najsnaznija drzava kojom se rukovodilo iz Beograda.
Нису то издајници, већ људи који су тражили боље услове живота на западу јер у комунизму то нису могли да добију.Ја још нисам чуо да се неко исељавао тада одавде у СССР, а како је тамо било постоје многобројни сведоци, већу беду су видели само афрички црнци можда.
Sto na srecu? Bio bi prekinut ekspanzionizam zapada.
А добили би комунистички експанзионизам, јака ствар.
Bio je sacinjen od balto-slovenske jezicke grupe naroda i kavkaskih naroda sa slovenskim jezikom i cirilicom kao dominantnom. Pametnom dosta.
Јесте од балтичких народа, Албанаца, Мађара, Румуна, кавкаских народа, сибирских етнија, разних Словена, и у борби са другима и самим собом, поготово овде откако су се југословенски комунисти узјогунили.
Pricam o ideologijama. Jevreje je mrzeo zbog bolesnih predrasuda.
То јесте, само не видим да је Хитлер ратовао против Немаца као што је Броз то радио против Срба.
Toliko da njihov vrhovni komadant smatra da je propast Sovjetskog Saveza najveca geopoliticka tragedija 20. veka. I vratio je adaptiranu verziju sovjetske himne.
Sa vama neocetnicima stvarno nema dogovora i diskusije.
Sve vase akcije i postupci su bazirani na predrasudama i krivom tumacenju svega.
Svidja mi se ono Grolovo: Draza Mihailovic je jedan duh mracnjastva koji gura narod pravo komunistima u ruke.
Da sam ja bio na njegovom mestu predlozio bih komunistima ulazak u Centralni nacionalni komitet i formiranje radnickih bataljona.
Ali zbog uverenja koja imate kao sto su i vasi prethodnici imali razbili ste nacionalno jedinstvo i okrenuli se izdaji.
Vodjeni samo licnom sujetom i samoobmanama o srpskoj superiornosti sejete sukobe sa svim narodima u okruzenju, a i sa komunistima.
Potpuno pomraceni umovi koji negiraju sopstvene zlocine i demonizuju komuniste.
Usamljeni arhipelag kompleksa kolektivno nesvesnog.
Sa vama ni u crkvu.
Колико знам исти тај командант је изјавио да онај ко не жали због распада СССР нема срца, а да свако ко жели да га врати нема памети.Сад види где си ти у свему томе.
Ја још нисам видео да си ти доказао било које предрасуде које спомињеш овде, сем празних флоскула за интернетску употребу.
Не знам ко треба да дође и да ти појасни, и како, да је комунизам мртав, баш као и фашизам или нацизам, да га има само у траговима, залудних, затуцаних индивидуа неспремних да погледају чињеницама у очи, али свакако ја то не планирам да радим.
Дража је био изнад свега тога, и хвала му што је постојао, да Срби имају чиме да се поносе и тада, за разлику од неких других околних народа који тако нешто немају.
Званичне заставе Луганска и Доњецка изгледају овако:
Кога да убедиш данас да ратује под петокраком и за петокраку, која је и направила овакву Украјину, и раздор међу такорећи истим народом.