Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mada vidim da su shar pei-evi u principu veoma agresivni prema drugim kerovima. Mene je na izlozbi hteo jedan da ujede a prisao sam mu lagano,dao da mi onjusi ruku i jos cucnuo da mu ne bih predstavljao pretnju a on... Odskocio sam u sekundi 2 metra
Upoznali smo jos par ljudi koji ih imaju i svi su u principu veoma agresivni,cak ih i ne pustaju sa povodca. Da li je u pitanju genetika ili sta je...? Crisp,do sada nije imao niti problema sa trecim kapkom,niti sa devijacijom nosa,pu pu..nisacim. Veterinari su nam rekli da smo imali vise srece sa njim nego sto smo oboje teski
Inace,imamo samo jednu veterinarsku ordinaciju koja ga "odrzava",to su nam kucni prijatelji i njima verujemo...stvarno su vrhunski profesionalci. Pozz...
Ovo je licno moje iskustvo,a negde sam procita da je dobro brisati ih sa rastvorom sirceta i vode u odnosu 1:3.Pozdrav svima...
Imam jedno pitanje za vas moja kuca ima 9 meseci i zivi napolju, dali trebam da je kupam ili ono svaki 2 dan je prebrisem nekom kao valznom maramicom za kuce koju kupim u PET SHOP-u? ( to radim, e sad me zanima da li je obavezno kupanje)
Hvala unapred

Ne znam,ali ovaj primetno smrdi.
Sta preporucujete od hrane u ovom slucaju? On jede pileca ledja i zivi u kuci.
Kazu da ima i neki dezodorans za kucice.Jel to pomaze ili jos gore napravi?