Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam hvala isao sam kod veterinara zivim relativno blizu veterinaraskog u bgu, ali nemam bas puno poverenja u njih... doduse ova groznica sto je sinoc imala moja kuca je zbog krpelja i dali su joj terapiju, ali ja bih i pored toga voleo da saznam vise o shar pei groznici stim sto to sada nije toliko hitnoali u svakom slucaju, hvala na savetu
znam hvala isao sam kod veterinara zivim relativno blizu veterinaraskog u bgu, ali nemam bas puno poverenja u njih... doduse ova groznica sto je sinoc imala moja kuca je zbog krpelja i dali su joj terapiju, ali ja bih i pored toga voleo da saznam vise o shar pei groznici stim sto to sada nije toliko hitnoali u svakom slucaju, hvala na savetu
...mene muči jedan drugi problem - jako puno slini i nakuplja mu se bijela pjena kad trči i nakon oga uvijek trese glavom i to onda leti na sve strane. Ne nam kako vi rješavate taj problem:???: osim brisanja maramicama. I još nešto - kad ide u šetnju hropti, tj. kao da se guši ispušta čudne zvukove, pa zvuči kao da reži. Da li ima neko ovakvog ili je moj neki izrod???
![]()
Moja Bella je ista kao i tvoj mali... takodje joj se pjena nakupi kada trci i isto tako sve zabalavi oko sebe ... i takodje mi ti cudni zvukovi nisu strani
.... ali je super u svakom slucaju!!! Samo kad me pogleda nemogu da odolim a da joj se ne nasmijem ...
A jel ga sa obicnim vlaznim maramicama brises? Mislim na one za bebe ...
Ah da, Bella krmelja puno, jel to normalno?