mica zr
Primećen član
- Poruka
- 749
Pozdrav Bebana_Deny! Vas Deni kao da je od nase Dore stene... :-) Prelep je, da dodam ako Vam to nisam rekao Denijevo poreklo je od madjarskih linija sa oceve strane, inace linija koja nema nikakvih problema sa kapcima. I za te pecate na kozi, probajte neostomosan. Nece da steti a najverovatnije pomaze jer nasa je Dora kao stene imala, okupali smo je nekoliko puta sa rastvorom neostomosana i od onda nikada vise toga nije bilo... Pokusajte. Inace jos da Vam kazem Denijev brat iz legla je u kragujevcu bio u razredu najmladjih izuzetno perspektivan i drugo mesto na izlozbi dobio sam i sliku od novih vlasnika sa izlozbenog postolja! Vama i Deniju sve najbolje javite se kad mozete i samo napred. E da, cuvajte ga krpelja otisla nam je jedna kuja od 9 meseci!! Nismo uspeli da je spasemo. :-(

Imam Shar Pei psa. Nije u srodstvu ni sa jednim psom iz Srbije, i moram da prokomentarisem sve ovo! Nije istina da Shar Pei smrdi. Ko zna kako ti ljudi odrzavaju pse. Da li ih kupaju, jer oni smeju da se kupaju. Negde sam na forumu cak procitala da Shar Pei ne sme da se kupa. To nije istina! Doduse ne treba cesto to raditi. Ali tako je i sa drugim psima. Nije on nista drukciji od ostalih rasa. 
, cak je i osvojila 2 mesto za najlepsu bebu!!
Dosada nisam imal nikakve komplikacije sa ocima ili kozom. Kupam je ali vrlo retko jer ne zelim da joj poremetim lucenje njenih zlezda! ALI IPAK NE SMRDI KAO STO SU NEKI NAVELI....