Saobraćajne nesreće!

Што не поцркаше пи.да им материна!:((

А нико не спомену да је пре тих 10 година погинуло двоје људи у Југу у кога се гузоњин син закуцао са Поршеом, а да он никад за то није одговарао јер му ја ћале био неко мудо!
Треба све то лепо побити.:mafijas: Јбт ја би увео да чим видиш џибера мош' да га смакнеш!

Пише у овом чланку што је окачен линк да је ишао 192,4км/х и да је осуђен на крају на 9 година затвора ;)

Што не поцркаше пи.да им материна!z:((
А нико не спомену да је пре тих 10 година погинуло двоје људи у Југу у кога се гузоњин син закуцао са Поршеом, а да он никад за то није одговарао јер му ја ћале био неко мудо!Треба све то лепо побити.:mafijas: Јбт ја би увео да чим видиш џибера мош' да га смакнеш!
U Mazdi 626 u koju se zakucao Porsche poginulo je dvoje-troje , a u Porscheu jedan ili dvojca ... ne znam sta je bilo sa ovima iz Yuga ...

Poslednja izmena:
Ja da ovo nisam vidio svojim ocima ne bih vjerovao...

Na bulevaru auto stoji na mjestu i upalio 4 zmigavca, postoji i druga traka za taj pravac i uglavnog ga zaobilaze . Vidim zaletio se jedan ,ide bas brzo i dok je ukapirao da ovaj stoji nije mogao da bezbjedno predje u drugu traku i poceo je da koci... Mercedes,E klasa, Abs sigurno,zaustavio se na 2 metra od auta koji stoji, kad nailazi audi a4 iza i koci,koci,koci,dzaba , udara u bukvalno se zabija do pola haube u mercedesa .Dimi audi slomljen sav...Kad mercedesu bukvalno ogrebotina haha... Malo mu se boja izlizala ,nista drugo apsolutno.
Ovaj iz mecke nije htio da zove policiju i otisao. Kasnije dosli da slepaju audija.,..

Svaki auto je nazad čvršći nego napred, bar naizgled. Raspada se napred sva nepotrebna zaebancija, ali ipak ozbiljnih deformacija nema. Kao kad formula udari u drugu ili zid i razleti se sve... A u stvari je tako i napravljeno, razilaženje sila...

I ja kontam da je to neko chudo što umanjuje silu udara direktno na vozača .... ublažava tako reći ...

Svaki komad plastike koji ti otpadne (odleti) sa automobila nosi u sebi određenu količinu kinetičke energije predviđene tebi... Nije isplativo da se civilni automobili prave od polimera, jer bi posle svakog manjeg čukanja morali novu karoseriju da prave i stave.. Ali je formula, gde su brzine znaš i sam kakve, sponzori znaš i sam kakvi, vozila znaš i sam kakvi- isplativa po tom pitanju... z:poz:

Svaki komad plastike koji ti otpadne (odleti) sa automobila nosi u sebi određenu količinu kinetičke energije predviđene tebi... Nije isplativo da se civilni automobili prave od polimera, jer bi posle svakog manjeg čukanja morali novu karoseriju da prave i stave.. Ali je formula, gde su brzine znaš i sam kakve, sponzori znaš i sam kakvi, vozila znaš i sam kakvi- isplativa po tom pitanju... z:poz:

Jel to važi i za Kadeta...? :per:

Los je jako nezgodan - moze da ima i 700 kila, a noge su taman u visini haube... Zato se i test izbegavanja prepreke zove "test severnog jelena" ;)

Inace, jedini auto ciji A-stubovi imaju sansu da odole udaru losa je SAAB, ali ne znam koji model.

Back