Saobraćajne nesreće!

Rašio ga je pošteno. :D Ovo će morati na pantera, odvojio je koš od veznog lima...
Šteta u delovima oko 200-250 evra ako bude kupovao novo.

Отишла врата са десне стране, она полустраница изнад точка...
А ова 128-ца сигурно неће у поправку, оде чим се процену штета и онда нешто ново.

Чак и да није ништа кочио и да је додавао гас она је крива... чак и да је ишао 100 на сат она је крива...

На тој раскрсници се редовно леше баш на тај начин... једном сам ја ту мотао и мени са десне стране дође бус и ја ништа не видим... и контам, ако он крене могу и ја... крене он, кренем ја поред њега, кад оно бум-трас бус се мало занео ка мени, ја прођем кад оно видим у ретровизору неко га стигао. Иначе ја сам тог лика видео пре него што је наишао бус, није имао светла, а онда кад је овај наишао са бусем он га није видео и ето белаја :D

Мала замерка/примедба/сугестија - мислим да си ти први погрешио што си прво звао пандуре... прво се пита (оно што си касније поменуо) да ли има повређених у другом возилу, а затим или зовеш пандуре или прво попричаш са њом да видиш хоће ли да плати па ако неће онда зовеш пандуре... све у свему морам још рећи да је фенсер тј. лик био у праву... у Закону стоји да ако је штета мања од 200 000дин возила се морају уклонити да не ометају саобраћај ;)

Ма чим је риба наставила низбрдо знао сам да јој није ништа, пошто је писле 3 минута изашла и кренула да серња нешто у телефон. А мислио сам да одмах зовемо мурију јер није било теорије да риба извади 400 евра за штету.
Иначе мени је инструктор вожње рекао да шта год да се деси - не померај ауто док ти пандур то не каже.
У сваком случају све је добро прошло, сви смо живи, хвала богу!:worth:

koleginica s posla naletala Mazdom 6 (2006 godishte full oprema) na parkingu pre 15 minuta sa 10 milja na sat otpozadi na Tundru...
Tundra ima malu ogrebotinu na kuki a Mazda se raspala, bukvalno raspala, ne mogu ni jedna prednja vrata da se otvore...
koji lesh bem ti...

Kad već pričamo o nezgodama ja pre 15-tak dana imao sudar sa nekim matorcem koji je iz suprotnog pravca vršio polukružno okretanje i nije me video pa sam ga udario u prednji levi ćošak.............Yugu šteta oko 30 evra a meni po proceni osiguranja oko 56 000 rsd................Realno šteta je bila oko 28 000 rsd tako da su me častili sa 28 000 rsd................:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Da ne zaboravim: isplatili su me u kešu i nikakve račune nisam morao da donesem............

Kad već pričamo o nezgodama ja pre 15-tak dana imao sudar sa nekim matorcem koji je iz suprotnog pravca vršio polukružno okretanje i nije me video pa sam ga udario u prednji levi ćošak.............Yugu šteta oko 30 evra a meni po proceni osiguranja oko 56 000 rsd................Realno šteta je bila oko 28 000 rsd tako da su me častili sa 28 000 rsd................:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Da ne zaboravim: isplatili su me u kešu i nikakve račune nisam morao da donesem............

Које је то осигурање?

DSC00025.jpg

PC080019.jpg

PC080020.jpg

PC080030.jpg

Gledam ove slike i nešto mi nije jasno, kako je stradao levi far :)
A ovo "F1" vam je ekstra, ima pivo ortak :)

pa nije neka velika steta. da se hauba ispegla branik je i onako od plastike to kupis novi haubu ofarbas sredis krilo i to je to.
Nema ovde peglanja haube, niti kakvog drugog peglanja... Novi, eventualno polovni delovi, a mogu i "delovi iz Slovenije"z:lol:
Inače šteta nije prevelika ni za džep ni za auto, ne vidim da je stub pomeren, krov lubljen, točak na mestu, hladnjak verovatno ok ...

Poslednja izmena:
Mladići su zbog prevelike brzine izgubili kontrolu nad automobilom

Што не поцркаше пи.да им материна!z:((

А нико не спомену да је пре тих 10 година погинуло двоје људи у Југу у кога се гузоњин син закуцао са Поршеом, а да он никад за то није одговарао јер му ја ћале био неко мудо!
Треба све то лепо побити.:mafijas: Јбт ја би увео да чим видиш џибера мош' да га смакнеш!

Poslednja izmena:

Back