Saobraćajne nesreće!

IMG_1037.JPG

A672_679323b.jpg

IMG_1011.JPG

image001.gif

omg... lik u kombiju je samo produzio ...
kod nas zakon kaze da si obavezan da pomognesh
ljudima u saobratjajki ... ovaj je samo produzio ... :o)
qq:!)

Ја просто нисам могао да поверујем... једном приликом на аутопуту је било 6-7 аутомобила у размаку од можда 500м... и онај који је био најдаљи се нешто истрипује и слети с пута... лик који је био иза њега само продужи, наиђем ја и станем, а ови сви остали прођу :eek: прошло је можда још 20ак аута док следећи није стао :neutral: туга једна...

Ebiga sto ljudi - trista cudi.ja kad sam sebo auto u Makedoniji u Planini,prvi auto koji je naisao odmah stao i svi sledeci ,jedno7-8,ljudi zvali slep,odvezli me do hotela,na recepciji nisu znali ni Srpski ni Engleski,ti ljudi Albanci,odslepali auto,sredili hotel u nekoj vukojebini,napravili auto,dosli po nas u hoteli jos nisu dozvolili ni kafu da platim,naravno popravku auta sam platio,cak su doveli i nekog lika koji govori Poljski...

Takav ti je narod,kapiram da neko i ne bi mogao da gleda sve to.
Juce mi neka corava zena sa ficom izletela,samo zahvaljujuci mojoj pribranosti nisam napravio konzervu od tog auta.I tek sad sam video da Lada ima mnogo bolje kocnice nego sto sam mislio.Da je bio musko verovatno bi popasao takve batine da mu ne padne na pamet vise da sedne u auto,a posto je bila zena izdrao sam se i besan nastavio.Ona me gleda kao da se nista nije desilo,ocigledno da ne razlikuje znak stop od znaka put sa pravom prvenstva.boze...

Poslednja izmena:
Pijani vozač bez dozvole ubio čoveka na pešačkom prelazu

Četrdesetosmogodišnji Đuro N. iz Zmajeva poginuo je na pešačkom prelazu kad je na njega velikom brzinom naletelo vozilo, kojim je upravljao dvadesetjednogodišnji Petar N. iz Ravnog Sela, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.
Vozač je bio u alkoholisanom stanju i nema položen vozački ispit.
http://www.blic.rs/hronika.php?id=58601

i to naopacke,znate na[za] sta mislim.

Da li ste culi da u BiH nema saobracajnih nesreca a sto ,pa dosjetili se ljudi pa uveli (vec odavno) zakon da se vozi danju sa upaljenim svjetlima lakse im to bilo nego da sredjuju puteve, cista glupost a sto me to nervira

upaljena svetla imaju veliku ulogu u ovo doba godine kad je smanjena vidljivost a sto mi nemamo[vecina] saobracajnu kulturu to je ..neka nova tema . u subotu sretnem zastavicu ujutro u 6 sati bez upaljenih svetala to je [po meni] prekrsaj za trajnu zabranu voznje

Back