Saobraćajne nesreće!

sinji tić...

ptice su to, brze, pogotovo u slobodnom padu...:lol:

lgh (22).gif
ovo bi trebalo prebaciti u temu Jugo

Poslednja izmena:
Au brate,malopre mogosmo svi u majcinu da odemo.Stojim kod vulkanizera,cekam da mi sredi gumu za motor.Pritom parkiran moj Fiat,Mercedes E Klasa stara i E nova.Dolazi bager,skrece propisno i u tom momentu punim gasom ga obilazi Citroen Xsara.Meni stvarno nije jasno kako lik nije udario u mercedesa ili u moj auto.Da je udario taj lik i ja bi leteli na vojni poligon.
Jos izadje iz auta bos,hoce da se bije.A na bageru zmigavac ko sahovska tabla veliki.Kad je video da nije u pravu okrete se i ode.

Znaci neobjasnjivo je kako je uspeo da se promuva izmedju bagera i automobila,milimetri su presudili.A opet,da je udario u bager ona kasika bi ga presekla na pola.Lik je inace neki zesci gradski momak,a u E klasama bile 3 familije cigana.Mogu da mislim kakav bi to pokolj bio,znajuci cigane

Nisam mogao da verujem danas sta sam video.Punto kec je rasturio bmw-a peticu.puntu je maltene sve bilo ok,malo zguzvan lim a bmw raskantan totalno :shock:

Не знам шта си видео, али то и јесте техника нових аутомобила... физика је веома зајебана наука и каже да се сва енергија мора негде пренети тј да је енергија коју неко тело поседује заправо постојана. Дакле, када се сударе два аута најбоље је ту енергију потрошити на уништавање делова него на давање негативне инерције путницима. Наравно, сваки ауто који се тако распада при удесу (у овом случају БМЊ) ипак има свој кавез који је довољно чврст да се не сме деформисати и угрозити путнике... ;)

napaljeni klinac mozda...
zestoki gradski momci prvo nebi ulazili u takvu akciju,
drugo nebi izlazili se obrachunavaju
trece zestoki momci kad naprave neko sranje plate stetu u fulu ...

drugar moj je imao takvu situaciju ... a tek posle smo saznali
ko je gospodin .... znachi sve do zadnjeg evra je platjena popravka
bez i jedne rechi ruzne itd... tip je bio totalno ali totalno hladan ..

Pośtovana Gospodo,
postavljanjem ove teme hteo bih, da probamo da otvorimo oci ljudima koji pijani sedaju za volan svog vozila i samim tim ugrozavaju svoj i zivote svih ostalih ucesnika u saobracaju,sto nije retka pojava kod nas kao i u svetu.Bilo bi dobro kada bi svako od nas mogao da kaze nesto na tu temu,da opise svoja iskustva i dozivljaje u kontaktu sa pijanim "Drumskim Piratima".Dobro dosla su vasa licna iskustva,nesto sto ste videli na televiziji ili procitali u novinama,slobodno kacite isecke iz novina i slike koje govore o posledicama voznje pod uticajem alkohola ili narkotika.
Takodje mozemo da izmisljamo razne slogane koji upozoravaju i otvaraju oci pijanim vozacima,mogu to biti slogani koje ste izmislili ili videli negde uz put...
Nadam se da ce ova tema biti dobro primljena od ljudi zdravog razuma i da cemo zajednickim snagama uspeti da spasimo bar jedan zivot...

vozac motocikla pod uticajem alkohola, izgubio kontrolu nad vozilom prilikom podizanja ga na zadnji tocak,motocikl je preleteo nekoliko metara i udario dve devojcice 7 i 8 godina,koje su cekale na pesackom prelazu na zeleno svetlo.Posledice voznje u pijanom stanju-dva ugasena zivota,teske telesne povrede motocikliste,tezak bol roditelja i rodbine poginulih devojcica...

Back