Saobraćajne nesreće!

Ја кад причам, људи мисле ја се зезам, али ја сам озбиљан кад кажем да треба забранити кратке, беле (и свих осталих боја), провидне сукњице, кратке мајце и деколтее... човече да изгинеш ни крив ни дужан на правди Бога... :roll:

Па шетај кејом, парком и слично, а не улицом... па не стварно од 5 чукања 4 сам имао јер су други зурили и један јер сам ја зурио... других чукања нисам ни имао... зар то не говори довољно? :)

Ја кад причам, људи мисле ја се зезам, али ја сам озбиљан кад кажем да треба забранити кратке, беле (и свих осталих боја), провидне сукњице, кратке мајце и деколтее... човече да изгинеш ни крив ни дужан на правди Бога... :roll:

Ako budes pisao peticiju za ovo javi, potpisujem i u potpunosti podrzavam :lol:

Kako li su samo ovo izveli ...

Prilozi

• nesreca.jpg
    nesreca.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 44
Posto sam lenj na aparatu, nazalost nisam snimio scenu za koju sam pretpostavio da ce se desiti : Dva klinca na skoro neosvetljenom automatiku "overavali" kontejnere cik-cak . Dosli do velike raskrsnice gde im se ugasio . Iz leve trake nogama se preko srednje odguravali do desne .
Tri puta su milimetarski bili eskivirani ("filmski") od kolone koja je uhvatila zeleni talas .
Najgore je sto uopste nisu ni shvatili sta im se desilo tj. sta su izbegli i koju su neverovatnu srecu imali.

Sinoc vozim prema kaficu jednom,centar pun.Riba vozi Pontiaca,ide mi u susret i odjednom skrece u moju traku.Doduse nije brzo isla,drugarice koje su bile samnom pocele da vriste a ja nisam imao gde da se sklonim.Stane na metar od mene i gleda,kao kroz mene.Ja otvorim prozor i pocnem da se derem,ona me gleda belo kao tele...Dal je bila pijana ili drogirana ne znam.
Nekih 26-27 godina.Unutra njih 4,sve plavuse.Kikocu se kao degenerici.Doslo mi da zakacim taj sifonjer za Ladu i da ih odvucem u pm.

Back