kad rekoste slemove, pre 2 sata idem ja i iz kola slucajno pogledam , lik na glavi, kaciga, a kaciga ko nemaci slem iz drugog svetskog rata, zeleni, masivan, cale kaze "vidi ovog ss-sovca" ja pogledam, ono ko pravi nemac....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tooooo Bojane majstoreeee, kao što reče Vule - sve do jednog pobiti!!!!![]()
Imaš piće ovde u BG-u od mene kad dodješ!!!![]()
ја једва стао, а он јадник свира дере се, ал' не вреди... тек када је лик са тротоара почео да јој лупа по хауби онда је стала
да је мени тако нешто урадила ја био јој просуо дроб на сред улице... 
znash druzhe zadnji chovek koji je ovako neshto rekao bajkeru bio je prosut ispred rodjenog auta i tu je bio dok ga nije sakupila hitna!!!
nemoj da ti to postane praksa da ne prodjesh isto!!!!
prijateljski savet
A shto tiche malog koji je vozio z 750 znam da je rech o iskusnom vozachu iako je mlad....
a ti bojane vodi rachuna shta kome prizeljkujesh da se i tebi ne desi isto!!!!
Vi bajkeri kad naučite da poštujete saobraćajne propise - e tek onda se javite.znash druzhe zadnji chovek koji je ovako neshto rekao bajkeru bio je prosut ispred rodjenog auta i tu je bio dok ga nije sakupila hitna!!!
prijateljski savet
A shto tiche malog koji je vozio z 750 znam da je rech o iskusnom vozachu iako je mlad....
znash druzhe zadnji chovek koji je ovako neshto rekao bajkeru bio je prosut ispred rodjenog auta i tu je bio dok ga nije sakupila hitna!!!
prijateljski savet
Nije, nego se mali registrovao pod dva (a verovatno i više) nickova, pa sad misli da preti i proziva. Sad, mi smo kao ludi, pa mislimo da je dovukao celo društvo....Čo'eče...koji je to temperament...kao vulkan...prva poruka i odma' čačkanje...
Nije, nego se mali registrovao pod dva (a verovatno i više) nickova, pa sad misli da preti i proziva. Sad, mi smo kao ludi, pa mislimo da je dovukao celo društvo....

prijateljski savet

E...?
Pa zar se dotle ide u zavisnosti od interneta... Mislim i ja sam u nekoj meri zavistan, ali da se registrujem pod više imena da bi nekoga zaiebavao - to je već preterivanje...
Samo se ti smej Dee, ja ti lepo kažem, a evo i Bojan potvrdio.Samo se ti smej Dee, ja ti lepo kažem, a evo i Bojan potvrdio.
Ako nekog i imam nameru da napušim, to ću uraditi lično, a ne preko pet nikova na Krstarici.