Saobraćajne nesreće!

Veceras sedim ispred kluba bajkera i dolaze dva motora.Dva tipa i dve ribe.Pijani ko letve isli da se voze po bregu,tamo su krivine u lakat i mrkli je mrak.Prvi lik pao,razbili se on i riba,on skrsio nogu ona kuk.Polupana maska motora,sve iskrivljeno.Drugi motor,lik isto zeznuo nogu,riba laktove rasturila,auspuh uleteo u tocak...

bar su prcali to vece :D

no @Vlado, da je svuda prema proseku plate.....tako nesto treba i ovde uvesti. Pa kad si baja i vozis audi a8 plati bajo 5 000eura za prekoracenje brzine.

A onim turcima sto vozili mecku ~300 i preticali tugitja na auto putu njima bih oduzeo auto, onako trajnooo bez problema.

Od veceras.Klinac obilazio auto koji je dao zmigavac da skrece i raspali ga posteno.Mali je ok,malo polupao laktove i kuk,poznajem ga.
Image798-1.jpg

Image799-1.jpg

Image800-1.jpg

Image801-1.jpg

A evo tog puta gde sibaju automobili
rumunija-1.jpg

Poslednja izmena:

Evo, na primer, moj matori kad vidi nekoga na motoru odmah mu psuje mater nenormalnu...Zato sto vidi te balavce kako divljaju, i pune stubce crne hronike.
A, ja uvek pokusavam da mu objasnim da postoje i oni "normalni", medjutim on to ne shvata(ili mozda nece).
Za divno cudo, danas mu kazem da cu verovatno otkazati neko davno isplanirano putovanje jer cu kupiti motor.Nije mi cak ni majku opsovao...Samo je rekao "Pa dobro..."

Hvala ti Boze...:worth::worth::worth::super::super::super:

Malopre,obilazim parkiran auto na sred desne trake,dajem zmigavac i klinac sa skuterom krene mene da obilazi.Jos mi svira i dere se 'alo bre majmune sta radis'.Ja ne budem lenj,na gas i kazem mu da stane.Rekoh mu ja sta se pravi pametan a on meni 'nemoj pi*ku da ti polupam'
Na sta sam mu zavalio takav samar da je pao s motora.No mali je drcan,vrati mi pesnicom na sta je ponovo dobio nogom u glavu,par dzudo zahvata i slomio sam ga kao vola na sred ulice.
Poceo da mi preti,dovesce mi caleta,burazera...Gluposti.
*** ja ne razumem tu klincuriju,ufuravaju se sa skuterima,posle kad ga razvalis od batina zvace tatu i mamu.More mrs

Back