Saobraćajne nesreće!

Da, baš su jako pametni. Puna kola, pa gas do panja.
E gluposti, živa da si milion godina.
A što nije taj drugar produžio tim putićem, i ovako izgleda da nije bilo automobila s leve i desne strane....Kad se sjebete, da se sjebete kako treba, a ne u drvo

Nije on to ni video,a imali smo prvenstvo prolaza,opet,ko bi garantovao da bi produzio bas tamo,u svakom slucaju smo bolje prosli ovako,ja izasao iz auta,pao na put i poceo da jaucem od bolova,oni se okupili da vide sta je autu...
Sve sami junaci...

teske-saobracajne-nesrece-pozari-i-ubistva-1357177848-248229.jpg

teske-saobracajne-nesrece-pozari-i-ubistva-1357177848-248221.jpg

policijska-potera-slovenija-foto-slovenske-novicesi-1357207943-248375.jpg

Poslednja izmena:
sad kad spomenuste retrovizor,prošle godine kada je bio onaj sneg,vozim ja jednom ulicom gde nije bio baš lepo očišćen sneg i vidim,ide mi u susret opel kadet,neki čikica se zaleteo bezobrazno,ne koči :sanke: ,ne usporava,baš onako bahato,ma reko neću ni ja,boli me uvo .Mimoidjemo se tako :D da smo jedno drugome zakačili retrovizore :D ,moj se pomeri ka staklu,a njegov otpadne.

:D ko mu kriv za vožnju :sanke:
a da je moj otpao jurila bih ga plastičnim pištoljem na vodu :D

:D još ja pogledam na unutrašnj retrovizor ,videla sam da mu je odpao,da visi na žičici.
Tandrčak.
posle smo se sreli još 2-3 puta,gledao me "onako".

Ali je najbolje kad je moj komšija dobio oko 5 000 evrića na nekom kvizu(da ne imenujem baš),a komša voli da cirka,razočaran u život i ljubav,kupi novog keca za 4600 koliko sam čula i posle 10 dana sleti sa puta i udari u šljivu Ranku,ali stvarno i dobrim delom ošteti kola.Posle ih proda za 1000 evra.
A vrlo inteligentan čovek,zna sve dobro tako neke leve stvari,al kad sedne za volan,oseća se kao Bog.Svi se mole :)

Back