911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Kontra nagib bre, znam, lično sam video puno puta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se secam,bio sam mali baba me izvela na ulicu pred kapiju,i kako ima jedna krivina na ulazu u moju ulicu lik sa tomosom automatik ulazi u krivinu i ne konstatuje vec samo nastavlja pravo.Upetljao se u metalnu banderu pijan kao letva.Slomio vilicu,izbio zube i jos ne znam kakve sve prelome je imao.
Isto tako pre neke 2-3 godine dva lika sa KTM-om ulecu u krivinu i samo cujes tras i posle 3 sekunde zapomaganje.I to bas kao za baksuz tu na krivini ima puno peska,malo jaci gas i gotovo
A na drugom kraju ulice ziveli su neki ljudi kojima su minimum 2 puta mesecno uletali kolima u kucu.Ostra krivina ulevo,znak za ostru krivinu,cak su i zastitnu rampu stavljali.Ma kakvi,to je mlaceno stalno,sreca pa su ljudi spavali u drugom kraju kuce a tu sobu nisu koristili.
Jest,kontra nagib je tu i prilicno je zayebano kad vozis malo brze.Cesto idem tim putem pa sam vec navikao kako tuda da vozim

Ovog je neko dobro osinuo od nazad

Zna li se šta je bilo vozaču?
Pošto nema fleke na sedištu, verovatno je sve u redu.Zna li se šta je bilo vozaču?

Izvinem ti ga majke, nenormalna budalo u belom Golfu 2.
Naravno da nije najbitinije, ali do sada sam najgora iskustva imao sa onima u Golfovima.Ovo je najbitnije u celoj prici, da je bio sivi Fiat Stilo, sve bi bilo drugacije.