O izvini nisam znao da si imao radar kad su ti kera zgazili, a i nemoze da zgazi sa 20, traktor ide 15 km/h, jel znas koliko sam vide slucajeva da su zgazili kera .
pa pre ce da ga zgazi zena sa 50 i penzioner, tako kod mene jedan ovce tera i prelazi medjugradski put i to SAM celo stado, aj na put, sta mislis ko je kriv bio kada je zena uletela u stado, ili stado na kola, iznenada na put, kada je murija izvrsila uvidjaj, ovce???
ker je to, moras da imas razumevanja za njegove prirodne reakcije, nije on zadnjih milon godina ziveo sa automobilima pa da ima prirodni instikt, i ne samo ker, meni je nocu sova uletela u soferku, pa znaci ja sam kriv?
Steta za kuce. To majku onome zbog kera, nije lepo, ima dece u saobracaju, danas u proevropskoj srbiji ima da ker pisa na ulici a dete slucajno nesme. A sta da je vozio bebu u sedistu koja spava i sa 50 naglo stisno kocnicu zbok kuceta, kako bi bilo bebcu, trazis samo opravdanje, voleo si kera al nije bio za tebe.
Sto mrezim te "novokomponovane zakone" dve babe pricaju pored zebre, ujednom jedna mahne rukom i u rikverc krene na zebru negledajuci dali ima auto, normalno ja kocnicu, bebac spava ni 6 meseci naglo se trgne, lezi u onoj korpi, i jos se ljuti, boli je doope, zakon stiti takve, nisam ja vidovita zorka da znam kad ce neko da predje ulicu, to je postao bezobazluk, a da nepicam ogroman broj ljudi sto to zloupotreblajva zarad osiguranja, pored toga imas i ovce, kucice macice, opsti haos, bitno je da treba da kupim galenikinu prvu pomoc i da mi ksenoni ubijaju u oci u pola dana.
Mozda sam i ja malo preterao, meni je jedan "ljubitelj zivotinja" otrovo dogu i dodje mi da ih sve podavim onako dvolicne, samo su im ustvari pare i bezobrazluk najbitnije.